tisdag med söndagskänsla, fast bättre.

Går rakt på sak... Girls girls girls!

Här ligger min dotter och vilar. skitsnygg profilbild där ansiktet kommer upp från moderkakan. En fluffigare o mjukare kudde kommer hon nog aldrig att få uppleva.

Att sitta där och titta på den där skärmen när de letar, trycker, vrider med ultrljudsavläsaren är helt sjukt spännande. Det slår lätt alla tv-spel man har spelat genom åren.

Appropå skärm...Vi var och kollade på en ny tv idag. Då jag alltid är en person som gör som alla andra gör och gör allt för att följa mode ( eller kanske inte) så kollade vi på en platt-tv. Vi åkte till elgiganten med siktet på att köpa en för 4lax men då man direkt kan jämnföra kvalitèerna eftersom alla skärmar står uppstälda o kör samma film så ser man verkligen vad de är olika bra på. Nu blev det ingen tv idag men siktet står nu på en philips för 6500kr. LCD, 100 mhrz, 42 tum.

Dagens träning
I klubblokalen där även Jonas, Emil och Andreas dök upp. Jag och Emil körde tunga intervaller i stege. 5-4-3-2-1-1-2-3-4-5 minuter tunga intervaller med lika lång vila som den senast körda intervallen. Kadensen låg väl runt 60 ungefär. Det blev ett bra pass för det kändes i trappen när jag kom hem.
Lite siffror:

Duration
1:10'27.2
Peak heart rate
173 bpm
Average heart rate
144 bpm
Minimum heart rate
79 bpm
EPOC Peak
148 ml/kg
Training Effect
4.0 - Highly improving
Calories
902 kCal

Imorgon skall jag köra lite Lundbergare och få bort is o snö från parkeringar. Får se hur det går om det nu blir kallare. Ibland är den där maskinen tung när man kör ut på gräsytor men när det gäller att arbeta med snö så väger de där 5-6 ton alldeles för lite.

Kommentarer
Postat av: Mamma milla

Härligt med en tösabit, nu blir det ju en regering i eran familj, och det kvinnliga könet kommer alltid ha en röst mer...=D

Betryggande va?!

(Dvs aldrig några dåliga beslut,kommer ske ;p)



Postat av: Sara

Ja precis Milla. Känns som om vi tryggat familjens framtid nu när det blev en flicka :)

2011-01-19 @ 10:20:56
URL: http://www.mtbsara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback