Till er Hot mamas out there...

Denna helg har haft lite blandat med sig. Det har blandats egen lyx o kvalitètstid med jobb och dåligt samvete.

Igår städade vi källarförrådet jätte-effektivt. Jag flyttade lådor medans Sara berättade vart allt skulle stå :-) Hon har ju så ont av foglossningen (eller blir jag lurad?) Strax innan kl 12 smet jag iväg och fick massage. Det var en lyx jag borde unna mig oftare. Fasiken vad skönt. Vaderna som varit som två stela klumpar sedan löpningen på nyårsafton mosade massören igen lite lagom. De kunde ju inte bli sämre iaf.

Sen åkte jag o handlade innan vi åkte till jobbarkompismats & Åsa och åt tacos. Hela lördagen var en jäkla bra dag om det inte vore för att det inte blev något tränat då. Inte blev det något i fredags heller. Det gnager lite inombords då.

Idag så hade jag sett fram emot att få cykla lite distans men strax innan kl 8 ringer chefen och tycker att hela arbetsligan skall ut och sanda. Det behövdes men då sprack ju tankarna om att cykla. Jag visste att det inte skulle bli så många timmar bakom ratten så jag tog med mig träningskläderna för att kunna åka via träningslokalen hem. Nu blev det ett litet stresspass som bara hindrar de värsta soffpotatishormonerna som snurrar omkring.

Komprimerade uppvärmningen till 6 min innan det blev 10 min + 8 min + 8 min på watt runt 275-285w. Då jag glömt pulsklockan så uppskattar jag ändå att jag låg runt 88-91% av max i intervallerna.

Sen åkte jag hem och plockade upp Sara för vi hade bokat in relaxen på Gustavsvik. Det hon inte visste var att jag fått dit våra vänner Jonna & Mattias oxå. Mattias och blev som barn på nytt när vi åkte massa vattenrutchkanor :-) Deras nya är en hit! Av just denne Mattias fick jag ljudboken stäppens krigare

Det handlar om Djingis Kahns uppväxt och de följande två böckerna skall handla om hur det mongoliska riket växer. Tydligen skall det vara väldigt mycket sanning bakom böckerna vilket jag gillar. Har bara lyssnat 3 arbetspass i Lundbergarn men har redan kommit halvvägs in i boken.Det är mkt våld och en grym tid då det inte var särskilt svårt att hitta en anledning till att döda någon. Djingis dödar vid ca 16 års ålder sin egen bror för att han höll undan mat för övriga familjen när de var på flykt. Dock gillar jag sättet de tänker på med ärlighet, rakhet, ära o.s.v.
Det finns nog en del skildringar på film om denna stora erövrare och här har ni ett klipp som jag hittade.

Som ni märker har det varit en del självlyx denna helg. Nu skall jag försöka underkasta mig en vecka med lite grymmare träning. Men mest av allt längtar jag till att kunna springa igen. Ska nog vänta lite till med det. Hoppas nu på 2 "raka" veckor när det gäller arbetstider så man kan planera liv, träning och bloggandet. Får ju skit när jag inte sköter det ;-)


Kommentarer
Postat av: Sara

Vi får ta och kolla på nån film om honom när du lyssnat klart boken :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback