Pulschock

Ja det är det nya. 4x4 intervaller där jag under intervall nr 2 skickade upp pulsen på ca 97% av max. Låg där o myste ett tag :-) Nä men seriöst så var det inga problem alls att få hög puls med bra känsla idag. Var klok nog att inte sitta på wattcykeln för då hade den säkert visat låga wattsiffror men höga pulssiffror.
Efter träningen hade vi styrelsemöte i cykelsektionen i Almby och jag tycker vi både har roligt och så uträttar vi verkligen saker. Vill vi göra något eller köpa något så beslutar vi det utan krångel. Nu bestämde vi bl.a. ungdomsläger och lite nya saker till träningslokalen.

Igår anmälde jag mig till Wadköpingsloppet som går den 6 februari. Ja har ju redan åkt 4 mil fördelat på 2 pass i vinter så det kan väl inte vara så svårt att köra det i ett svep. Dessutom är det en vecka efter att jag varit i Sälen och finjusterat de små små fel jag kanske gör när jag åker skidor :-) Det kommer att bli en lätt match att klå jobbarkompismats. Eller...? Han tränar ju skidor mest hela tiden tycker jag.

Idag lyssnade jag klart på Stäppens krigare och har redan börjat snegla vart jag kan köpa del 2. Känner att jag måste ha den vid nästa snöfall...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback