kinect

För en tid sen började vi prata  om att köpa ny tv. I förrgår tittade vi på en "lockvara" för ca 4tusen, en 42 tums. Idag har vi kollat ännu mer och pratat med olika säljare på olika firmor. Imorgon inhandlas nog en 46 tums för 6,5tusen.
Mera shopping: Vi började beta av den digra lista som någon i detta förhållande har skrivit ut från nån sån där familje-sida. Listan var av typen " det här är det minsta vi behöver": Jag tycker jag bromsade ganska hårt men några tvättlappar, sovpåse, babytermometer var väl det från listan som kom med hem. Övrigt som kom med hem var: målarpenslar, tv-bänk Benno, en tavla.
Mycket saker gjorde vi kap på för IKEA har ju rea.
Sen provade Sara det där nya slags tv-spelet där man inte har någon
kontroll (:-)) utan man ÄR själva kontrollen


Kvällens träning
Jag smygtränade lite själv i ca 40 min innan jag mötte upp Emil, Johan och Mattias F. Vi körde Adolfsberg, Marieberg, Täby kyrka, Vallersta, Kumla, Ekeby, Norra Bro. Ca 2 h + de 40 min jag hade innan. Sen var det inte bara tiden utan stundtals pressade jag och Mattias varandra så båda nådde stan med trötta ben. Johan åkte mest och myste och lyssnade tydligen på handbollen för vi fick spontana målsesultat ibland men jag tror han var för anfådd att ge oss längre sportreferat.
Imorgon skall det kombineras tvätt, träning, målning innan kl 13. Sen shoppar vi nog en ny tv. Bärhjälp är önskvärt på eftermiddagen om någon känner sig manad...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback