Effektivitet

Inatt jobbade jag mellan 22:00 och 02:00 med att sanda. Fattar inte riktigt varför vi fick göra det den tiden på dygnet men jobb är jobb.
En annan arbetsuppgift som en kollega har gjort nyligen är att byta ut krashade postlådor. Vad är det för puckon som plogar bland husen egentligen???


Idag var ännu en sån där effektiv dag. Trots att jag lade mig runt halv 3 inatt så gick jag upp vid kl 9, vi åt frukost (ja Sara kom oxå upp ganska tidigt :-)) sen åkte vi till klubbstugan och tränade. Sara trampad elite lungt i ca 30 min innan hon försökte sig på vissa styrkeövningar som tidigare varit lätta att göra men nu har hennes fysik ändrats något så nu e det svårare.

Dagens träning
Jag satte mig på testcykeln med fortfarande trötta ben efter löpartävling på nyårsafton. Vaderna känns fortfarande stela och framsida lår är lite ömma. Sen har jag slarvat med strechingen på sistonde och då får jag lite ont och stelt i ryggen. Det hoppas jag att dagens lilla streching motverkade lite.
 Jag körde långa intervaller med en belastning runt 4w/kg. 10 min, 7 min, 7 min och 8 min långa blev intervallerna och den första och sista kändes bäst??

Efter det blev det skräpmat på Parkenrestaurangen innan vi mötte upp Jonna & Mattias på Mariebergs köpcetrum.
Ingen i sällskapet hade något de egentligen skulle köpa men ingen åkte hem tomhänt. Saris och jag köpte våra första barnkläder. Ja nu är det ju ingen brådska men nångång måste man ju börja inhandla lite sånt där.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback