Trailers

Det finns många filmer där ute. Många fler än de jag hinner/prioriterar att se. Jag har tipsat om denna film tidigare men jag gör det igen för den har snart premiär och verkar grymt snyggt gjord. Sucker punch heter den.



Sen när jag kollade runt lite så upptäckte jag att det nu inte bara har gjorts filmer om Grekisk mytologi som T.ex. Clash of the titans utan nu har Hollywood gett sig på den nordiska gamla Asa-tron. Senare i vår har Thor biopremiär.
Hna är blond, blåögd precis som jag. Ja han har nästan likadan överkropp som mig oxå Sen hittade jag den gamla klassikern Captain America. Ni kanske gjorde som jag för ca 20 år sedan och läste serietidningen från Marvel? Dock har jag hittat olika trailers med olika skådespelare ?? Får väl se vem som spelar huvudrollen senare i år. Sen har ju Transformers 3 premiär och jag kommer garanterat att se den men jag känner inte något större sug efter den då 2a inte var så värst bra. Hur ska jag hinna med allt?? Förövrigt mår jag bättre idag än igår men är fortfarande sjuk. Rosslar upp imponerade gröna saker ibland. Bildbevis kommer om det efterfrågas.

Kommentarer
Postat av: Henke Hulken Ögren

Jäkla smidig maskin det där , bara att kliva in och ut kommer ett muskelberg , men det är ju inget för varken dig eller mig , jag menar killar som kör motorsåg är ju redan fulla av muskler ....

Postat av: Sara

Bildbevis tack! ;oP

2011-02-23 @ 23:39:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback