Naken, blottat & blästrad

All denna konsumtion. Hela tiden överallt. Vi två här i hemmet är iaf emot sånna där "köp nu, betala 2018" Eller "Delbetala i 60 månader" men ändå är vi ganska köpkåta. Eller spenderar-glada är nog mer korrekt. Vi unnar oss allt från prylar, restaurangmat och underhållning. Jag står nog mest för spontanköp av prylar medans Sara är den som kan lägga huvudet på sne och undra om vi inte ska äta ute.
Alldeles nyss spenderade vi våra pengar och vår lediga fredagseftermiddag ute på Marieberg. När vi gjort en hyffsad storhandling på COOP så fastnar vi i kassan för inga av våra tre möjliga kort kan täcka köpet vilket inte är så kul. Fick lämna tillbaka den dyraste varan och dela upp köpet och kunder bakom byter kassa pga vårt krångel.
Klart det finns pengar på andra konton men ändå. Pinsamt för ögonblicket men kärleken säger ju de magiska orden i bilen hem. " Vi har ju iaf varandra". det är sant.

Gårdagens Träning
Åkte upp till Markaspåret igår kväll för att köra ett andra pass på skidorna. Började med ett uppvärmningsvarv på 5 km för att sen blåsa på ett varv i hög fart. Inte max men ändå hög fart. Jag mindes att jag på förmiddagen hade kört ett på 17 min 7 sekunder vilket jag naturligtvis trodde jag kunde slå. Sista kilometerna körde jag så hårt jag orkade men kände att kroppen var trött. Klockade på 17min 30 sekunder :-)
Körde sedan ett varv till för att "trampa ur" som man skulle ha sagt på cykelspråk. Kände då att jag ätit för lite på eftermiddagen och på de ca 18 min som det tog att komma runt de sista 5 km tog jag verkligen helt slut. Det var en utmaning att fixa de sista backarna och jag gick långsamt in till klubbstugan och tiggde till mig 2 mackor från ungdomsträningen.

Summa torsdag den 17e feb: 30km+15 km=45 km
Summa fredag den 18e feb= ingenting. Vila!

Igår eftermiddag blev det kvalitètsvila framför vår 46tums tv. Vi såg filmen Gladiator och scenen nedan gav mig nästan gåshud och jag spolade tillbaka och såg den en gång till :-)


 

Imorgon kväll är det återigen Melodifestival. Inte för jag bryr mig. Desto roligare är det att jag o S är bortbjudna till två glada träningsmänniskor.


Kommentarer
Postat av: Hulken

Det där lilla äventyret i kassan kan komma lite oftare i smband med blöjinköp ( Egen erfarenhet )



Men som sagt , Sara har rätt, kärlek är rätt mycket grymmare än pengar !

2011-02-19 @ 05:49:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback