dax igen

Imorse tog jag sovmorgon till 06:20. Det var skönt. Åkte upp till storstenshöjden vid 8-tiden och kollade in spåren inför morgondagens batalj.

Livet går i repris hela tiden. Imorgon är det dax för Wadköpingsloppet. Förra året tog jag helt slut, var missnöjd o allmänt otrevlig efter målgång. Får se hur det blir imorgon. Skall upp på stan och köpa valla nu. Typ sånt här:

Klister alltså.
En annan sak som återkommer är schlagerfestivalen. Jag bryr mig ju inte om den för jag är ju en hårdrockare :-) men ikväll tror jag Danny går vidare tillsammans med någon bubblare som man inte har hört talas om tidigare.
Mer musik
Igår fick jag reda på att Scar symmetry ska spela på Metallsvenskan i år. Dax o köpa biljett kände jag då. Då får man även lyssna till Sator, D.A.D, Bullet m.fl.

Igår uppdaterades även träningslokalen i klubbstugan med en ställning för att t.ex. köra benböj i. Om vi sedan köper en stol/bänk som är ställbar i ryggen kan man ju köra mer saker som axelpress och bänkpress oxå. I min dröm så ska vi komplettera det där rummet med ett löpband och en sån där stakmaskin SKIerg oxå.


Nu skall vi som sagt upp på stan och med stor sannolikhet äta lunch på Saigon. Vårt favvohak.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback