oväntat och med hemlighet

Ja ännu en  morgon sitter man här. Brudarna sover. Jag sitter och lyssnar på spotify. Stereon har gått så mycket mindre nu när man fått barn vilket jag saknar. Corroded, raised och engel har avnjutits än så länge.
Igår var vi några stycken som körde den första cykelcrossinriktade träningen. Man måste inte ha en cross för att deltaga på dessa.
Landsvägsproffset, och förra årets vinnare av cx-cupen, Karin Aune var på plats. Den största skrällen var nog att hon avslöjade att hon med stor sannolikhet skall köpa sig en mtb. Kul tycker jag. Lite oväntat att en så seriös lvg-åkare vill ha en mtb för att komplettera sin träning.
Det leder mig osökt in på att jag ska nog sälja min mtb. Ja lite oväntat kanske och det har inget att göra med plågad familje-ekonomi att göra. Nej självklart finns det andra planer som jag inte tänker avslöja än. Inget, absolut inget, är klart än så om Sara håller tyst så kommer mina idèer att förbli hemliga ända tills det är i lås. Att stå utan mtb är inget alternativ.
http://happymtb.org/annonser/index.php?page=view&id=66323
Vid snabb affär följer smutsen med :-)
Hojen ligger iaf ute på happy och på blocket så får man se vad som händer.
Beställde nytt bakdäck igår, ett x-king, som jag tänkte prova som bakdäck på ckceres challange. Det är ju lite mer mönster än raceking och nu när hösten är här så lär det inte bli så många mer pass som är snustorra.
Dagens träning
Ikväll är det vuxenträning som vanligt. Tyvärr verkar det som det tunnar ut med deltagare nu på slutet. Synd. Det är ju bara 3 pass kvar, idag och två måndagar till. Sen blir det bara cykelcrossträning ett tag till.
Det har väl redan smygit sig ut på fejjan men det är träningstävling idag. En enkel bana teknikst sett men fysiskt sett är den lite krävande med 2 backar/varv på de 1750 metrarna som varvet mäter. I våras när jag överraskade med träningstävling körde vi ett liknande varv och då hade nåt pucko (jag) satt 8 varv på tävlingsklassen. Idag får vuxenklassen tävling "endast" köra 6 varv. Det räcker för att få mjölksyra kan jag lova.
Deltagare & publik är hjärtligt välkomna till Ljungstugan kl 18 idag. Det finns barnklasser, dam, motion och tävlingsklass.
Kan avslöja att Sara är nästan lika mentalt inställd som ett seriös cuptävling. Hon har lite prestationskrav på sig den damen. Tyvärr blir inte damklassen så stor som jag hoppats på men 2-3 st blir de iaf.
Får se hur det går för mig för jag misstänker att jag får stå med Nora på armen tills Sara går i mål och sen är det väl bara att ställa sig på startlinjen direkt utan uppvärmning.
Då jag har semester denna vecka så skall vi hitta på lite saker som passar vår ekonomi. I ett föreningshäfte som vi har hittade vi en kupong där man fick 1 timmes bowling och lunchbuffè för 185 kr. För  2 pers alltså! DET skall vi göra idag innan vi förbereder kvällens träning.
Tjing

Kommentarer
Postat av: Malin

Kul med tävling! Även om jag vetat redan innan att jag hade kommit sist i damklassen :)

Synd att jag inte kan vara med på sista träningarna...så dumt planerat att höstterminen börjar och jag råkade ha pass just den tiden :(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback