muskelchock

Det gäller att inte låta kroppen vänja sig vid fysisk ansträngning om man vill fortsätta att utvecklas. Tränar man likartat hela tiden så stagnerar utveckling. Därför chockade jag  min egna kropp med ett boxningspass idag. Åkte till det gym som jag en gång i tiden "bodde" på flera ggr i veckan. Nu var det väl 5-6 år sedan jag körde ett boxningspass och jag kommer väl få ordentlig träningsvärk men det är väntat och det betyder väl oxå en otrolig utveckling? :-)
Eftersom jag inte kunde fota under passet så blev detta den enda bild jag fick till. Det är ändå en bild. Ja menar det sker ju inte så ofta nu för tiden. Mina knogar är inte lika fina nu :-(
Idag gjorde vi en utflykt till Marieberg. Det shoppades barnkläder, jeans till Sara, skjorta till mig, åts på Pacos, termos på clas Ohlson och så mat på coop. Appropå shopping. I söndags beställde vi lite prylar från bike24 som har sitt lager/kontor någonstans i Tyskland. De tar 10 euro för att skicka grejerna hit till sverige. Samma kostnad som cyclecomponents som ligger i Karlstad ca 10 mil härifrån. I förmiddags knackade en budchaufför på dörren med vårt paket från bike24. DET är en service som Karlstadföretaget aldrig hade klarat av.
Kumlacrossen
Imorgon är det uflyktsdax igen och denna gång dubbelt så långt bort som Marieberg. Vi skall nämligen ända bort till Kumla och kvittera ut nyckel till Djupadalsbadet samt få en liten genomgång av en vaktis på badet så jag får lite bättre koll på vad alla knappar är till. Hoppas oxå på att varmvattnet skall funka hela tävlingen i år oxå :-)
Fick en fråga häromdagen om det fanns nån ibjudan ute till Kumlacrossen. Det gör det nästan. Jag har filat lite på den men det är alltså inte bestämt vilka klasser och vad de ska kosta än. Detta jobbar cykelcrossgruppen med och det är bra att dom finns men jag tycker det gör sina beslut lite väl nära cross-säsongens start.
Har nu laddat 2 batterier till kinalamporna så snart blir det första lamp-passet. Det brukar vara en höjdare :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback