mtb-distans. En bortglömd guldsten

En halvtaskig film men med underbara skådisar. De spelar så här härligt slitna o trötta ut. Den sista åkaren borde få en oscar. Man tror att han skall vägga när som helst :-)
Nu var det ju 3 åkare till med i bergen, förutom mig själv oxå, men de hann jag inte med att filma för lagom när jag fått upp mobilen ur fick så hade de passerat mig.
Vi lämnade stan vid kl 10. Peter K, Niclas, Daniel, Mattias B, Jonas och jag. Vi körde gamla guldkorn från Ring-up och så provade vi en del nytt oxå. + en felkörning. Ca 3,5 h tror jag att det blev och jag blev lite lagom trött. Kul att köra ett skogsdistanspass. Det var länge sen jag gjorde det.
Annars så har väl inte så mkt hänt. såg lite från Eneco Tour på eurosport. Packade upp joggingvagnen. Verkar lovande men Nora är för liten än så länge så en recension av den får ni vänta på.
Nu ikväll så var det möte för cykelstyrelsen oxå. Inga viktiga beslut togs men jag behöver ventilera lite om Kumlacrossen. Tankarna om crossen har ju börjat cirkulera i huvudet så det är lika bra att dela med sig av det. För min och Saras skulle.
Idag köpte två kompisar sig var sin mtb. Dessa har tidigare kört löpning och racer men under deras semester så fick de smak på hur kul mtb kan vara. Jag blev oxå glad över deras köp hur sjukt är inte det?
På lördag smäller det

Kommentarer
Postat av: Malin

Nä inte är du sjuk inte! Tyckte det var snällt :)

Postat av: johan f

Lycka till på fjälltoppsjoggen.

2011-08-10 @ 08:10:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback