Lattepappa

långsamt smyger sig småbarnslivet på en. Har ju fått frågan " Nu blev det annorlunda va?" och svaret är väl egentligen NEJ för det sker inte över en natt. Den dåliga ekonomin, tidsåtgång till vardags och hela tiden ändrade planer sker mer o mer frekvent.

Igår var jag bra trött efter det nu fysiska jobb man har. Jag och kollegan gräver och spettar hål. I stort sett hela dagarna. Det är på sånna ytor så ingen maskin kan göra det. Jag hade väl tänkt att träna ett hårt pass igår kväll men ju längre arbetsdagen flöt så blev det tydligt att det fick bli ett lugnt pass.
Gårdagens träningspass
Tog racerhojen och körde Ekeby-Almby, Norrbyås, Hidingsta, Ökna, Almbro, Norra Bro, hem. Ville hålla en hög kadens och utan räknare så gissar jag att jag snittade 90-95 i kadens igår. 41,2 km blev det med en snittfart på förvånande 33 km/h. Det var ändå ett lugnt pass men det var så lätt att hålla hög fart så jag var så nöjd när jag kom hem.
Idag hade jag oxå tänkt träning. Det är ju liksom jag att planera in träning men när Sara stack iväg till Karlslund för att springa fick jag o Nora ta en promenad. Vi gick till Statoil där pappi köpte sig en kaffe&bulle :-) Tänkte att jag kunde springa efteråt men så blev det inte heller. Lite vardagssysslor, datortid och "önskan att jag inte skulle jogga så länge" gjorde att jag sket i det. Inte helt nöjd med att få ställa in träningar när jag riktat in mig på dom. Att vara inställd på en vilodag med vardagssysslor är inga problem.
Nu får ni inte tolka det som att Sara inte ställer upp på mig men shit det gör hon. Jag är nog bara fysiskt sliten från de där grävandet och vet hur skön medicin det är att jogga en sväng. Imorgon är det dock jag som sätter mig i klubbstugan och kör arslet av mig och försöker att träna hårdare för att kompensera för utebliven träning. Något som många tror och gör men det funkar inte. Då skulle man ju alltid kunna träna hårt. Jag saknar att kunna träna mycket men självklart försvinner dom tankarna när Nora och jag sitter och kollar på Vueltan i TV-soffan.
Det närmar sig cykelcross-säsongen och på söndag sätter vi igång med träningarna. Vi startar vid universitetet innan vi blir ivägkörda därifrån :-) Sen har jag förmodligen gjort klart med 2 datum i Hästhagen.

Kommentarer
Postat av: Johan F

Slängde ni av er kläderna på soffan bara för att ta bilden? :)

2011-08-25 @ 08:38:39
Postat av: Ola

Självklart. Ja vet hur man ökar antalet besök på denna sida :-)

eller så använde ja en gammal bild ifrån sommaren.

2011-08-25 @ 11:05:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback