bilder!!!!! o så snusk o träning förstås

Vet ju att många av er skiter i mig numera o bara vill läsa om Nora o se bilder på henne. Okej då. Här har ni:
Populära Ola
Presenter är det bästa hon vet!
Nåja. Nu till viktigare saker. Träning. Blev ett bra pass i tisdags men sen har jag vilat i 2 dagar. Gjorde Sara sällskap i Markaskogen i onsdags då hon var lycklig som en liten fjortis då hon körde stig med sin nya scott. Hon älskar fördelarna med carbon säger hon. Jag minns hur det var när man gick från alu till carbonhoj. Det ÄR skillnad.
Idag hade jag tänkt en racersväng men regnet satte käppar i hjulet så att säga o det blev en kort joggingtur. Det känns fortfarande runt knäna efter långpasset i söndags så det kommer inte att bli många löppass innan maran. Några fler joggingpass och mkt stretch får räcka.
Jag har lovat att inte blogga om det men jag fick ett felskickat sms igår. Det roar mig än och det var från en kvinna och sms:et skulle till hennes sambo men av misstag gick det ut till hela hennes adressbok. Sms:et innehöll bland annat könsord. Det var en sån där underbar historia man bara hör talas om annars men nu hände irl.
Dessa ord står sprayade i asfalten på en cykelbana som jag kör till jobbet. Det är liksom bara de orden och inget mer. Det är klotter på en underbar nivå tycker jag och man blir lite glad när man cyklar förbi för det är en kommentar med tryck i liksom. En eloge till de som gjort det.
Igår var vi på restaurang. East west sushi. Jag åt naturligtvis tillagad fisk. Ja menar..ja var ju ändå på en finrestaurang och då vill jag ju inte äta rå mat. Grillad röding för 200 kr blev det o inte blev jag mätt heller. Kan dock inte låta bli och tycka att sushi är väldigt fin mat att titta på. Precis som Saris. I bakgrunden kan man se nacken på en Almby-cyklist och ansiktet på en jäkligt duktig kampsportare.
Nä nu väntas besök som ska hjälpa oss med en barskåpstömning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback