(3)2 pers

Första semesterdagen denna vecka. Har ju delat upp 3 semesterveckor på lika många tillfällen denna sommar. Nu har jag vecka nummer 2.
Sov ut till 8:30 och sen har väl dagen mest försvunnit. Vi var med Nora på bvc. Hon väger nu 4,7 kg. Alltså ca 2 kg mindre än vår katt Neo. Hon hade inte växt så mkt men med Saras o mina gener så har hon väl ändå snart växt klart.
Efter en sväng på stan så var jag återigen motiverad för att försöka sänka mitt personbästa på avslutningsrundan. Det fick gärna bli en så pass stor sänkning så jag slog Magnus P tid oxå som innan mitt pass var 14 sekunder snabbare. (Nu har jag avslöjat att jag sopade banan med hans tid va?) :-)
Vi har börjat ta tiden från där cykelbanan har ett T-kors strax norr om motorvägen. Tiden stoppas vid Lillåns motionscentral.
Jag startade något lugnare denna gång och det var inte förrens efter Slätten på endurospåren som jag lät den förbannade svidande känslan dyka upp i benen. Nån kilometer innan grusvägarna vid Kvinnersta fick jag dämpa farten något för att inte vara för mjölksyrastinn i låren när det lättåkta skulle komma. Lyckades väl inte slå några fartrekord på grusvägarna men ett ganska högt tempo funkade. Ju närmare Klockarängsleden jag kom desto mer kunde jag bomba och köra så pass fort på stigarna så det blir riktigt roligt.
När man kommer ut på den allra sista grusvägen som leder fram till motionscentralen vid Lillån så noterade jag 46:15 på klockan och det blev en långspurt för jag trodde faktiskt att det hade gått lite fortare.
Sluttid: 46:48
Sen åkte jag hem och bytte svettig hjälm och tröja mot fräscha. Sen bar det av till vuxenträningen.
Vid något mentalt svagt ögonblick förra året. Jag var säkert onykter oxå. Så kan jag ha ventilerat att OM vi blev över 30 stycken på en vuxenträning så skulle jag bjuda på tårta.
Efter det har det ju hänt så mycket. Ja menar nyår, graviditet och barnafödsel, födelsekalas och räntehöjningar men glöms detta uttalade bort? Nä tjocka, sockerberoende, snålätande cyklister minns detta tårterbjudande och påpekar detta då och då.
:-)
rekord nummer 2
På dagens vuxenträning kom det 32 st mtb:are
Allt från elitåkare, avdankade elitåkare ;-) till helt färska nybörjare.
Nu när sara sitter och zoomar in på bilderna så ska ni veta att en del får nya smeknamn. Säger inge mer.
Skitkul att så många dyker upp på träningarna fast jag saknade mina två assiterande tränare men den ena av dom håller ju i tisdags, onsdag och torsdagsträningarna så jag kan förstå att han vill vila nån dag :-)
Nästa måndag är det samling vid Norra cykel kl 17:30
Imorgon är det semesterdag Nr. 2 och det finns en hel del alternativ att göra. Träning, hämta vår joggingvagn, tvätta, cykelmöte, fikadejt. Får se vad som händer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback