trail it is

Jag går igenom en fas nu. Lite tveeggat. Jag cyklar mindre nu för tiden än för typ 3-6 år sedan. Fokuset ligger inte på att prestera så bra som möjligt i sadeln men ändå så finns ju den egna pressen där. Jag håller väl på och accepterar att jag inte är lika bra nu som då. Och tävlandet på cykel som varit en livsstil så länge håller på att fasas ut. Knappast för alltid men åtminstonde på en hyffsat hög nivå och frekvent som förut.
Idag kom iaf ett riktigt trivselpass. Det var inte bara sällskapet utan oxå den underbara känslan av att springa på stig. Smalstig. Stiglöpning eller trail om man vill tala termer. Attans vad skönt. Fick mig att längta till AXA fjällmarathon. Inga intervaller idag utan prestationslös löpning där tid och längd fick spela det sekundära.


Tjatar jag om mitt omväxlande jobb??
Igår filmade jag det här;



Idag gjorde det ogifta paret Carlsson & hellström denna snygga rundel. Ibland är vi uppe i det blå, ibland nere i smutsen.


Mera cykel. Kollade startlistorna till helgens landsvägstävling. Fasiken vad folk det kommer att vara ute på vägarna. I herrarnas elitklass var det nästan 100 pers, uppskattar att i "min" seniorklass var det ca 70-80 st. I damelit var det 32 st!! Häftigt!


Kommentarer
Postat av: Henke Hulken Ögren

Vafan vad jag kan se så är det ju 119 på startlistan i senior :-)

2011-04-14 @ 07:19:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback