timmar o teknik

Läggdax var nyss i det Hellströmska och Backlundska hemmet men jag vill ändå säga att kroppen känns rätt bra trots ca 5 h i sadeln idag.Om jag räknar som en friidrottare så är det väl 5h + 2h bara idag men då jag granskar de där timmarna så är det väl knappt 5 av dom som jag faktiskt har trampat.
På förmiddagen kördes det distans med ca 14 pers i Kilsbergen. Tror vi tappade 2 eller 3 stycken pga en punka sen såg vi aldrig dom igen. Vet dock att både Eknor o Johan J hittar bra där uppe.
Jag var visst den enda av oss som cyklade hem från bergen så jag bombade på i svag medvind på banvallen.
Väl hemma så blev det en dusch, mat sen somnade jag med Sara o katterna på sängen.
Sen var det ganska snart dax för pass nummer 2
Vuxenträningen
Lisa som var på väg hem från Kolmårdsbiken stannade upp i Örebro och sa hej. Kul initiativ. Ca 10 st var där och vi körde lite teknikträning på olika platser men jag längtade mest efter det kaffe och fikabröd som jag förberett innan träningen :-)

Arbetsdag imorgon.
Kul. Får se hur den här jäkla krånglande (smärtande) axeln kommer att fungera.

Kommentarer
Postat av: Johan Jönsson

Vi hittade ;)

Tog vänster upp genom grusgrupen där ni åkte mot klhammar. I tboda tog vi stigen till blankhult, trodde vi skulle möta er där. Sen hade Eknor pajat lillklingan så han var inte så sugen på att åka ner till klhammar den vägen ni kom upp. I övrigt åkte vi nog samma väg.

Ha de

2011-04-26 @ 16:50:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback