Ska bli trendföljare

Ja nu vore det roligare att skriva om vädret än min träning för den går skit!!!!!!!!!!!!
Fast när jag lämnade klubblokalen nyss var mina sista ord " det var iaf ett genomfört pass och då kan det inte vara så dåligt"

Jag ville testa på 4or idag igen och det skulle jag ha gjort på en spinninghoj och inte testcykeln. När jag tänker efter så körde jag ju ett hårt pass på gymet + styrkeintervaller i fredags, lugn kortdistans i lördags, samma på söndagen + halvhård löpning på kvällen, hyffsat bra intervallpass igår så mina ben borde ju vara trötta. Idag funkade de två första 4orna men icke på imponerande wattsiffror. Pulsen gick dock upp finfint till 93-94% av max. På intervall nummer tre protesterade benen och jag slängde in lite längre vila. Försökte igen och det gick nästan i 4 min. Då sket jag i de där och brände av några spontana 1 minuters, senare blev de 30 sekunders men då hade det bara gått ca 42 minuter av passet så jag rundade av med 12 minuter på ca 88% ac maxpuls och en kadens på 66-67.

När jag åkte hemåt i skrotis så såg jag folk som motsatte sig det pissiga vädret ute och joggade/sprang/promenerade. Kul att se att joggingvågen verkligen har kommit för att stanna några år. Man blir liksom motiverad att byta sport så här när wattcykeln kastar sånna skitsiffror i ansiktet på en. Ska nog anmäla mig till den där fjällmaran snart..Löpning är så enkelt. Nä nu snackar jag bara skit..Hjärtat ligger för hårt kvar hos cykelsporten trots att förbundets gubbar borde bytas ut. En annan sida av mitt hjärta har bitit sig fast hos boxningen oxå. När fan ska jag ha tid o ta upp den igen???

Imorgon är viktig dag i Ola& Sara livet. Vi skall förhandsboka biobiljetter till premiären av Sucher Punch. Det är på fredag. Här har ni en annan trailer än den jag lade upp sist. Shit vad vi har höga förväntningar på denna rulle nu. Vi liksom peppar upp oss själva så snart kan det bara bli en flopp av det här.
Se den !!!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback