Brudmagnet

Jäklar vilket effektivt pass jag måste ha avverkat på gymet i fredags. Jag har ont!!

Kanske var det då bra att jag igår och idag har kört två lugna pass med syrran och en kompis till henne. De gjorde sina första pass på racerhoj inför deras kommande utmaning: Tjejvättern.

Syrran lånade hjälm av mig och jacka, damasker, cykelbyxor och framförallt racer av Sara. Evelina hade lånat sin pappas Bianchi. Igår fick de bl.a. träna på att klicka i och ur skorna. Syrran la omkull sig efter ca 5 minuters cyklande. Hon glömde ju bort att hon satt fast med fötterna :-) Evelina var inte beredd på att framhjulet försvann på lite sandningsflis under dagens pass men landade mjukt på gräset brevid cykelbanan som tur var. Igår handlade passet mer om att vänja sig vid hojarna och vi trampade lugnt o fint i lite över 2 h. Idag stressade jag dom lite med intervaller på Kåvi-vägen.
Om jag uppfattade snacket mellan dem så tror jag de faktiskt uppskattade cykelsporten trots att vädret inte har varit det bästa.

Efter lite ärenden med Saris på eftermiddagen hann jag lagom hem för att se de sista 4 milen på Flandern runt. Attans vad spännande cykeltävlingar kan vara. Det var riktigt underhållande.
Sen har vi hämtat hem Skrotis oxå. Svärfar har ju mekat och servat den så nu skall den väl förhoppningsvis gå igenom besiktningen på torsdag. Kom o tänka på att ni kanske inte har sett den??

Lite som i en HipHop-video...Utan allt blingbling. Det är en riktig brudmagnet det där och i sommar sitter jag säkert och kör omkring med två unga blondiner i den.

Efter flandern runt var jag så uppe i gasen att jag ville ut och springa. Körde min vanliga fina slinga på knappa 12 km. Idag tog den 57 min och det kändes tungt. Tyckte jag pulsade lite högt oxå.
Nu är jag lite trött och ska släpa mig mot duschen.
Chipp o hej

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback