Knola

Tänk om varje måndag kunde starta så här. Åka skylift och köra motorsåg, fälla träd, åka lite bil, fika, fika igen och sen avsluta dagen med att fälla lite mera träd.

Vi har precis startat ett större jobb i Brickebacken, ett av de mindre gettona här i stan, med att såga ner dessa träd. Mellan några rönnar stod ett trähus för barnen att leka i och jag glömde fota det klotter som var ritat på det med tuschpenna. Det stod Fita, kuk och knola. Det är tydligt att det är ett invandrartätt område när de bara stavar rätt på var tredje ord.

Efter jobbet så stod löpning på det obefintliga schemat. Måste underhålla löpmuskelaturen om jag skulle få ett infall och köra SUM den 9 oktober. Tankarna pendlade mellan att köra ett lugnt pass, 4or eller 30 sekunders. Det slutade med ett 57 minuter lång pass med 8 st 25 sekunders. Det kändes okej i låren men vaderna är nu riktigt trötta.

Trodde inte TE skulle bli så hög men min nya leksak T6:an visade TrainEffekt 5. Av 5 möjliga. Lite siffror:

Varaktighet
0:57'33.1
Högsta puls
174 slag/min
Snittpuls
155 slag/min
Minimipuls
99 slag/min
EPOC-max
240.4 ml/kg
Träningseffekt
5.0 - Tar ut sig
Kalorier
838 kcal
Luftvolym
122 l/min
VO2
52 ml/

Vill träna på bra denna vecka men nån dag MÅSTE jag ta tag och rengöra akvariet som jag inte gjort nånting mot sen Öste somnade in. Det tar några timmar att tömma, rengöra och fylla så det måset bli en vilodag. Hur ska jag klämma in den???


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback