Ironi åt mig

Vad hände egentligen? Denna dag började så bra

 

Egentligen började det redan igår kväll då jag möttes i dörren av doften av nybakat. Sara hade gjort bullar.

Arbetsdagen idag startade med Lundbergare med Sabaton i högtalarna sen körde vi skylift och kapade ner ett stort träd i bitar vilket alltid är kul och spännande.

Sen slutade man ju kl. 13 idag och så är det löningsdag, kort sväng på stan. Mest för att handla en whiskey. Det blev en 12 årig Aardbeg. Tror att de andra flaskorna har problem med de där träkorkarna som inte håller riktigt tätt för whiskeyn dunstar nog bort i det varma spritförrådet här hemma.
Hittar en oväntat lapp hemma om att jag har ett paket att hämta ut. Sen är vi dessutom utbjudna av ett annat trevligt par på hemlig restaurang ikväll och jag älskar ju överraskningar :-)
Sen ringde Ormmicke, vinnare av både xc-cupen och långloppscupen i år, och han ville bo hos oss imorgon kväll. Kul för då kan man nörda in sig med en massa träningsprat.

Bytte om och tog en testtur på mountainbiken då jag har nya växelreglage, vajrar och höljen. Körde "avslutningsrundan" som den nog kallas i var mans mun snart. Kvinnerstasvängen kanske andra kallar den. Fin och rolig cykling som dock var lite lerig på sina håll idag. Nästan hemma känns det som något fastnat under min högra sko och jag stannar och kollar men ingen sitter i mina nya snygga LOOK-pedaler. Upp igen men snart samma känsla. Det klickar liksom lite i varje tramptag. Hoppar av och känner då att det känns som om pedalen sitter löst. Har inte rätt storlek på insex med mig så det blir enbenstramp de sista 2 kilometrarna. Väl hemma upptäcker jag att det är själva infästningen i carbonvevarmen som är lös. D.V.S den metallhylsa som pedalen skruvas fast i. Fasen!!
Tur man har ett gammalt XTR liggandes som var på vippen att säljas.

Imorgon blir det nog inget träning alltså utan mek då det är tävling på söndag.

Sen var det där paket inte till mig. Sara hade beställt en kokbok i mitt namn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback