Inpacketerad

Jo nu rullar det på. Igår kom det ett litet paket ifrån Monark Exercise. Idag hämtade jag ut ett paket som rör cykelcross-SM. Med posten idag kom det ett litet paket med sladdar ändå från Kina. Igår kom Kadens oxå. Det är kul med paket och presenter. Häromdagen fick jag en spontan present av Sara oxå. Ett fotoalbum.

Min chef är bra. Han är i min egen ålder och går bra att prata med om det mesta. Nackdelen med familjeföretag är att det kan bli lite insnöat och man jobbar på i gamla tankesätt och spår. Det är nu 2010 och TT har fortfarande ingen hemsida. Jag ville visa chefen hur billigt och enkelt det är så i våras gjorde jag lite snabbt en blogg. www.tradgardstjanst.blogg.se Kolla in själva. Den är ganska simpel med egna bilder som jag tagit med mobilen. Det roliga nu är att han idag sa att en kund hade hittat den där sidan och ville beställa lite jobb. Jag tycker det är självklart att man söker efter info på nätet så jag hoppas för firmans skull att de snart fixar en ordentlig hemsida med mycket snyggare bilder. Denna mur håller vi på med nu:

Här syns första lagret av 3. Trots att vi använde laser och kontrollmätte två gånger fick vi den att luta :-) Proffsigt va ? Nu handlar det bara om 1 cm på ca 10 meter men det är ändå en centimeter för mycket om man ville få den helt jämn.

Annars så har benen fått vila idag vilket gör att de förmodligen kommer att kännas kassa imorgon. Tänkte nog bränna ur dem ordentligt innan det är dax för bowling med jobbet. Hoppas det blir kul.


Vill du köpa min Suunto T3 d?


Kommentarer
Postat av: lucke

Tjenare, gjort ikväll? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback