Heaven & Hell

Idag har det varit en bra, underbar, högtidlig och samtidigt lite sorglig dag.
Det började väl med att vi begravde Öste. Nu kommer hon alltid att ha nära till vattnet. Hon fick sin viloplats och en minnessten vid denna tall någonstans vid i Kilsbergen. Den ligger bra till för att man kan besöka den på sin mtb när man är ute och tränar oxå.


Inte långt därifrån kom vi till en väldigt vacker plats som heter sågarfallen. Ja det ligger längs Göljanstigen. Där gick jag ned på knä och frågade Sara om hon ville förlova sig med mig. :-)
Ringar har vi ju redan kollat på, beställt, betalat och hämtat ut så svaret lät sig inte väntas utan vi bytte ringar och kysstes lite där.


Kära som få vandrade vi vidare längs Göljanstigen upp till sjön Göljan där vi tände en liten brasa vid vindskyddet och åt vår medhavda potatisallad, pratade atomfysik (jo det är faktiskt sant) och njöt sedan av kaffe, choklad och utsikten.


Hela dagen har samtalen flödat. Allt från cykelcross och träning till framtidsdrömmar och så.. Ja både smått och stort har det diskuterats. Förutom Öste så har vi haft roligt oxå. Det är det jag älskar så mkt med Sara. Vi har roligt ihop.

Vi kommer garanterat att känna av denna vandring de närmaste dagarna för det är kuperat i bergen. Kanske därför de kallas just det. Berg.

På vägen hem hände något med min nästan sprillans nya mobil. Den stängde av sig och när jag slog igång den igen så var många nummer borta igen så ni får gärna slänga iväg ett sms till mig med undertecknat vem ni är. Just nu laddar jag ner en uppdatering från NOKIA som jag hoppas ska lösa problemet men det får ju knappast tillbaka de nummer som jag förlorat.
Vilken otur jag har med mobiler i år!!

Imorgon är det den näst sista vuxenträningen för hösten. Sen kör vi igång med cykelcrossträning i hästhagen söndagen den 26 september kl. 17

Bilderna borde vara klickbara om du vill se dem större.


Kommentarer
Postat av: Jakob

Då får man grattulera till förlovningen!

Postat av: J

2010-09-12 @ 18:32:20
Postat av: Johan F

Grattis osv!

2010-09-12 @ 18:33:00
URL: http://ginnfilt.blogspot.com/
Postat av: Tina

Gratulerar. och beklagar sorgen. Det förra till ringbyte och det senare till Öste. Om ni vill ha tag på nya sköldpaddor är det bara att gå ut på nätet, finns många som vill som trötttnat. Tänk på att tokstäda akvariet och allt innehåll först bara om det var någon baklterie eller virus. INget skurmedel, men en massa vinsyra fick vi rådet av från djuraffären förra gången.

2010-09-13 @ 20:46:47
Postat av: Micke

Grattis!

2010-09-14 @ 14:09:26
URL: http://www.ormmicke.wordpress.com
Postat av: Mamma Milla

GRATTIS till förlovningen era turturduvor =)

2010-09-14 @ 17:50:23
URL: http://lillamillas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback