Vilse i skogen efter quadracing

Förlåt för att jag har haft dålig uppdatering. Borde väl ha gett er en regelrätt recension av fredagens hårdrockskonsert av W.A.S.P. Den får ni nu: Det var skitbra!
Sen tror jag inte att jag gett er någon bild på jobbarkompismats och hans fru Åsa då vi var på svampen heller.

 

Nu är det iofs "old news" så vi hoppar till idag istället :-)

 

Jag önskar att flera med mountainbike ställde upp i sportklassen när cykelcrosscupen drar genom sverige. Jag tillhör den stora skara som inte äger en cx men tävlar i mtb. Nu vet jag att man ibland inbjuder nybörjare till sportklassen och det är jag ju inte så där har man kanske ett dilemma.

Nåja. Jag blev iaf sugen på att köpa/låna mig en cx då startfältet är så mkt större i superklassen där de andra veteranerna kör. I sportklassen var det nämligen bara en kille till att tävla emot idag. Jag körde mitt gamla intränade trick att gå ut lite för hårt och sen stumna :-) Varven gick långsammare och långsammare men jag vann iaf och priset gick inte av för hacker heller. En stor, rejäl resväska med utdragbart handtag och hjul under. Värde 1199:-
Nu var jag inte där för själva tävlandet utan att göra reklam för vår egna tävling den 13 november. Inbjudningar ligger ute på scf nu!

Det var roligt att se superklassen senare där klubbkompisen Tobias lyckades gå med i en 5mannagrupp som skaffade sig en lucka tidigt. Han krampade dock lite på slutet och fick nöja sig med just en femteplats. Magnus P var inte långt efter, jag chansar på 8-9 plats och lite längre ner kom Niclas, kanske 10-14e.
 Något som jag tänker klaga på är saknaden av tutor, klockor, koskällor mm. Hörde bara 2 klockor/koskällor och det var de jag själv tagit med. En vuvuzela tyckte jag mig se men annars var det ganska tyst runt banan. Skärpning! ;-) 

På väg hem från Ludvika stannade vi till hos paret Ögren/Läppinen i skogarna utanför Kopparberg. Hur hinner det paret med att andas egentligen? 3 barn, 4 hästar, en katt, en hund, 4 bilar(varav en subaru WTX sti), 2 st 4hjulingar + en quad, gård och pågående renovering av hus. En pluggar, en jobbar och sen vill (läs behöver) en träna mera.


Närmast kameran står alltså quad:en. 450 kubik, 5 växlad och ett jävla drag. Jo jag fick ju provköra och fick ett jäkla smajl på köpet. Var villig att byta bort mountainbiken mot den men ångrade mig. Om Henrik kommer till Örebro kan han få provköra min racerhoj så bli vi nog kvitt :-)

När vi skulle åka därifrån ville Sara köra. Det fick hon så klart så jag satte mig och slappa i passargerarsätet. Sen inne i Kopparberg körde vi visst fel och var på väg mot Hällefors men tog av där det stod Guldsmedshyttan 18 på en skylt för det känner vi ju igen. Det visade sig vara en smal, slingrig grusväg. Kul.


Nåja. Vilken underbar söndag jag har haft! Hoppas ni har haft det med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback