utebliven cykelcrossinfo

Igår så joggade jag och jobbarkompismats en sväng direkt efter jobbet. Nu för tiden är "en sväng" sällan mindre än 8 km. Hade den där krånglande GPS:en hittat några sateliter hade jag vetat hur lång vår 58 minuters-runda blev igår. Gissar på 9 km.
När vi bytte om efter passet så skrämde Sara honom genom att vara fönstertittare. Det var kul. Sen var jag och Sara kvar på jobbet för att vi skulle skruva ihop en lite skohylla till vår garderob hemma där flertalet skor ligger i en hög. Det blev visst mer än bara en liten hylla.

Sara hade mätit "ungefärliga" mått som hon uttryckte det innan hon lämnat hemmet. Det visade sig bli jäkligt exakt.

På vägen hem stannade jag till vid IRIS-blommor, den lilla blomsterbutiken med cykelintresse, och det reulterade i massa fina rosor till Sara och förmodligen de finaste segerblommorna någonsin på ett cx-SM.
Idag har det blivit vila vilket både hon och jag behövde för idag har jag betat av flera viktiga saker inför cx-SM. Mail efter mail åker iväg. Jag har loggat ut två gånger från hotmail men måste in en sväng till då jag hela tiden kommer på fler mail som ska iväg.

Mer irritation på cykelcrosskommiten har kommit fram. Inte bara från mitt håll utan tydligen oxå från en arrangör som drar sig ur cupen innan den ens har startat. De verkar sköta sina uppgifter så där.


Kommentarer
Postat av: The Hulk

Grymt jobb du gör !!!!



/ Henke

2010-10-06 @ 12:31:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback