trött vilodag på gymet med eliten

Igår åkte jag till klubbstugan och körde en-minutersintervaller. Tänkte redan på intervall Nr.1 att jag inte skulle bränna mig så jag startatde INTE varje intervall med en tokspurt på 15 sekunder utan jag ville ha en specifik känsla i benen efter halva intv.tiden som om jag var i en attack i ett racerlopp. Tror jag lyckades hela passet och hade jag suttit på klubbens testcykel hade jag förmodligen kunnat visa upp samma wattsiffror varje intervall vilket är att föredra. Jag körde 7 stycken och fick med mig dessa siffror hem

Varaktighet
0:45'06.8
Högsta puls
172 bpm
Snittpuls
139 bpm
Minimipuls
86 bpm
EPOC-max
118.1 ml/kg
Träningseffekt
3.7 - Förbättrar formen
Kalorier
561 kcal
Luftvolym
119 l/min
VO2
52 ml

Denna skapelse skall föresten jag (med lite hjälp) byta bromslina på snart då jag nyligen har beställt två st à 300 kr styck!! Det ser ut som vilken vanlig lina som helst.

Igårkväll bowlades det med firman vilket var ganska kul men varför skall en del förfesta så hårt att de inte kan gå rakt ( ännu mindre bowla bra)? Flertalet hade iaf ruskigt kul och ganska många inklusive mig själv gick vidare ut efter bowling och mat. Hemma vid 02:30 ungefär och imorse klockan 9 var det jag som stack iväg och handlade lite färska frukostvaror. Skönt att återhämta sig snabbt efter alla slags äventyr.

Idag hade jag och kärleken många förslag på hur vi kunde vara sociala mot varandra och det blev gymet. Jag hade inte tänkt att träna egentligen idag men skulle vi hitta på något annat ihop hade det säkert kostat oss massa pengar (shoppingdjävulen) men nu fick vi känna oss snygga och vältränade istället. Gratis. Väl på gymet träffade vi en elitcyklist i Almby IK, Mattias Jansson.
Jag körde lugnt, kontrollerat och lätt idag men lyckades ändå få någon slags muskelkänning i utsida lår. Benböj, utfall, axelpress, bänkpress, vadpress, mage, bål, legcurl + 15 minuters jogg blev resultatet.

Ikväll har jag bjudit in 2 personer till lite whiskeyprovning vilket ska bli kul.

Imorgon väntar sovmorgon sen skall jag träna cykelcrossliknande med mountainbiken. Kl. 17 i Hästhagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback