Hövding

Jag hade tänkt att blogga om jobb och cykelcrossträning men jag såg en sak på nyheterna nyss som var ganska intressant. Det var en ny uppfinning som nyligen hade släppts på marknaden och den kommer säkert att synas på cykelmässan nere i Jönköping. Det var en slags "osynlig" cykelhjälm som sitter som en krage runt halsen och blåses upp som en airbag vid en krash.


Annars så har äntligen börjat rulla på med det jättestora markjobbet vi nu utför i Brickebacken. Jag och kollegan Patrik har idag lagt 2 st granitstenar som väger ca 150-200 kg styck men då använde vi en maskin och stroppade dit dom. Efter det lade vi 6 st betongblock på 130 kg styck för hand. Det märktes om man fick handen under kan jag meddela.

Så här såg gården ut igår när träd, buskar, staket, gungor, gräsmatta mm. är bortgrävt och vi har börjat förbereda för lite nya saker. Ska försöka komma ihåg att fota mera så ni kan följa detta jobb för det kommer att ta ca en månad till.

Dagens träning.
Efter jobbet idag så körde vi lite cx-träning bakom Rostaskolan där sand, öppna ytor, gräs, grus och asfalt finns. Sen krockar det inte med några frisbeegolfare heller. Vi var 5 st tappra som trotsade mjölksyran och temperaturen. Jag blåste ur mig som vanligt och jag tyckte att måndagens hårda löppass satt kvar lite. Ungefär en timme totalt idag men bara 20 minuter var riktigt hårda då vi körde heat om 2 varv 3 gånger. Jag kan avslöja att Karin Aune utvecklas lite för varje cx-pass så det är nog ingen hemlighet att hon siktar på framskjutna placeringar den 13 november.
Det blev en 3,7a på den 5 gradiga Train Effektskalan.

Nu skall jag nog diska. Det är alltid kul. Eller??

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback