Det är alltid en Ola som vinner

Sitter här mätt och nöjd och med otroligt trötta ben. Hela kroppen är nog lite trött efter mina joggpass igår för pulsen var lite lägre i förhållande till den intensitet jag tyckte jag lade ner i pedalerna under kvällens cykelcrosspass.
Siffror:
Varaktighet
1:34'13.2
Högsta puls
175 bpm
Snittpuls
122 bpm
Minimipuls
55 bpm
EPOC-max
130.8 ml/kg
Träningseffekt
3.8 - Förbättrar formen
Kalorier
849 kcal
Luftvolym
132 l/min
VO2
55 ml/kg/

Vi körde 4 heat och varje heat var två varv på den där crossbanan vi har snott ihop i Hästhagen. Idag fick vi modifiera den lite då någon ansvarig för KFUM discgolfare hade klagat på vart vi kört i söndags. Vi var idag 11 stycken som kämpade. Jag vann de två första heaten med strax där bakom stressade tre andra veteraner. Ola Torstensson från Örebrocyklisterna, Mattias J och Magnus P, båda Almby IK. I heat Nr.3 låg jag på Olas hjul första varvet sen försökte jag gå ifrån honom ute på det sista men han kom ikapp och stötte precis innan sanden och jag orkade inte ansluta så han vann.
Det sista heatet var nästan likadant men jag lät han inte få komma om på slutet utan stängde honom i sandpartiet. De sista 100 m är gräs-spurt där jag lyckades hålla mitt försprång med 10 cm kvar till hans framhjul :-) Hade målet varit 5 meter senare hade han vunnit igen.

Efter träningen kollade vi in ett annat område bakom Rostaskolan där vi tänker pröva att köra nästa onsdag.

Väl hemma i hallen med skittrötta ben så bjöd jag ut Sara på kvarterskrogen. Då jag inte har glömt min bantarvecka så blev det laxspett, extra sallad och en lätt öl.

Vill du se en våldtäcksman?
http://politisktinkorrekt.info/2010/10/12/misstankt-valdtaktsman-gripen-i-orebro/comment-page-2/


Kommentarer
Postat av: Matilda

Härliga siffror!

Vad har du i vilopuls?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback