Bantardags

Jag säger att jag aldrig varit över 70 kg men Sara säger emot (som vanligt:-)) och säger att jag var över det förra vintern men det kvittar för nu är jag där. Eller var rättare sagt. I söndags kväll vägde jag 70,3 kg så igår och idag har fokus legat på ändrad diet. Ja det är inte så fruktansvärt konstigt utan det är mest det där onödiga godis och bullar som inte får slinka ned. Får se vad en veckas samvete och ståndaktighet kan göra på vikten.

I morse blev det t.ex. bara en kopp kaffe och en macka innan jag joggade iväg mot jobbet med camelback. Jag gjorde dessutom premiär med kinalampan på den huvudställning jag köpte i lördags. Den satt riktigt skönt men på vägen hem idag så körde jag utan mössa och då gled ställningen lite ju svettigare jag blev. Jag vet inte om det var tidpunkten på dygnet eller om det var camelbacken fullastad med mat och extra kläder som gjorde att stegen var låga och sega.
Efter jobbet så joggade jag o jobbarkompismats ca 8 km ihop men då slapp jag den lilla ryggsäcken.
Sen var det bara att ta en slurk vatten och jogga hemåt. Undra om det är något märkligt med sträckan hemmet- Jobbet för både till och från jobbet så har min GPS lagt av. Den blinkar som den ska men den samarbetar inte med klockan. Märkligt. Trots att det saknas några kilometrar så har klockan noterat 14,5 km. Jag gissar på att jag nog fått ihop 18 km iaf. 1h 40 min och 3,2 i traineffekt.

Ikväll hade vi oxå besök av två främmande blondiner i 25-30 års åldern.  Den ena hade en idè om att hon  och jag skulle vara i ett rum medans Sara skulle vara med den andre i ett annat rum. Neo fjäskade och larvade sig för henne men hon tyckte jag var viktigare.
Det låter häftigare än vad det var. De hörde oss som vittnen om det som hände i huset i söndags kväll. Hoppas den skyldige får ett helvete i fängelset.

Imorgon är det cykelcrossträning i Hästhagen kl. 17. Den sista innan cupen drar igång i helgen.

Såg ni tvärsnytt?? De hade ett cykelinslag där cykelhandlaren Lindells nämner cyclocross :-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback