4x4, cx-stress och cp-katt

Nu är det ca 3 veckor kvar till SM i cyclocross. Dax o börja finslipa formen för dig som vill kräma ur det bästa du har i benen. Försöker tänka efter om det är något särskilt som man ska träna på när det gäller Kumlabanan men jag kommer inte på något speciellt då banan innehåller det mesta. Den har inte extremt många (knappt nån) 180 graders kurva. Sandpartiet är inte särskilt svårt heller. Tror att vår bana är ganska fysiskt jobbig i sig då den är så varierande med asfalt, grus, träflis, gräs och sandunderlag+ 2 trappor. Det finns en seg slakmota samt några kortare backar.

Idag gjorde jag ett test av testcykeln som jag och Niclas fixade i tisdags. Körde till en av de tre skivor som GT mixat till mig. Det är 4x4 med inslag av Vacchi och Adamsson. Första intervallen tyckte jag att cykeln visade rätt wattsiffror och jag kände mig stark. I intervall nr.2 skriker Vacchi " O Ulrich attackerar då ska vi se vad Lance Armstrong gör...." Jag vet vad jag gjorde iaf. Jag gick med den där utbrytningen och producerade siffror som jag önskar jag kunde göra varje 4 minuters intervall. Jävligt nöjd varvade jag ner för intervall nummer tre. Behöver jag tillägga att den inte gick lika bra?? Eller så kan det vara så att testcykeln pajjade och visade lägre wattsiffror... JA så måste det vara :-)

Det är först nu idag som jag börjar känna lite stress inför cx-tävlingen. Alltså stress att något kommer att gå fel. Och med fel menar jag att något inte blir som jag nu har hoppats på i ett års tid. Det ska iaf bli skönt när det är förbi. Då skall jag förmodligen låna en cross och köra superklassen.

Katt till salu

Någon? Han luktar illa, bits och har förmodligen asbergers syndrom.

Imorgon skall jag jogga till o från jobbet. Skall lämna av ryggsäcken hos kollegan som bor ca 600 m härifrån så tar han med sig den när han cyklar. Skönt för då kan man springa lite mer avslappnat.

Haj


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback