Webbmedlare

Glömde jag inte skriva nåt som kopplade till gårdagens rubrik? Jo det gjorde jag. Det var nåt om en prisjägare från Borlängetrakten men det är ju liksom lite passè nu...

Det är lite roligt det här med vem som läser här o vad som händer egentligen. Ibland läser nån vän/polare så när man träffar dom så kanske de tar upp nåt som jag har skrivit. Inge konstigt med det.
Ibland så läser Saras farmor här så ringer hon till Sara o så pratar de om det.
Nu har en läsare i Åre ringt till en som jag nämnt här som bor i stan och spratade de om hans krasch på rullskidor. Roligt att internet når så långt menar jag :-)

Idag fick jag se det roliga orginalet som alla utom jag har sett.


 

Dagens träning

Fick med mig Sara som ledsagare på cykel medans jag sprang. Det blev 12 km med tre block som jag körde på tröskel. Joggade riktigt långsamt mellan blocken men jag hade ändå 55 minuter totalt. I intervallerna körde jag på 4:10, 4:25 och 4:26 min/ km.
Suuntosiffror

Distans
11.86 km
Maxhastighet
18.77 km/h (3'11 min/km)
Snitthastighet
12.84 km/h (4'40 min/km)

Varaktighet
0:55'25.7
Högsta puls
172 bpm
Snittpuls
153 bpm
Minimipuls
74 bpm
EPOC-max
229.6 ml/kg
Träningseffekt
5.0 - Tar ut sig
Kalorier
800 kcal
Luftvolym
118 l/min
VO2
51 ml/kg/min

Känns jäkligt gött i kroppen nu.
Har dessutom fått lite cx-saker gjorde ikväll. Även under arbetstid idag med. Träffat en säljare som gynnar deltagarna i Kumlacrossen. Han bjöd på lunch oxå. En snygg tjej svängde förbi mitt jobb och lämnade över lite varupriser till samma tävling oxå.

haj hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback