Invigningsdisk

Ja nu trivs jag med vardagen igen. Har släppt allt vad SM i cx heter och har så mkt intryck från helgen så det är inte klokt.

Vi har knappt hunnit fatta att vi är bilägare förrens baksidan på medaljen blir synlig. I natt är det någe pucko som kört en mejsel eller liknande i låset och brutit sig in, rotat igenom handskfack o bil efter någe värdefullt. Tji fick han för det finns ju inge värdefullt där. Så ge fan i vår bil nästa gång!

Körde ett segt gympass igår men jag var ändå sugen på att gå dit. Ja körde igenom mina övningar men la lite mer fokus på bål, mage och körde lite lättare än normalt för benen. De hade ju tävlat så fint dagen innan. Chockade dock kroppen med att köra en bicepsövning.

Idag testade jobbarkompismats o jag våra pannlampor genom att jogga upp till Markaspåret för att där höja farten och köra mtb-slingan. Det ligger snö på den men ändå är det några (gissar på 3 st) som trotsat det och kört mtb där idag. Spåren var ganska färska och jag tror det var åkare som kört spåret tidigare för de hade trampat på rätt ställen och klarat de flesta hindrena. Dock hade de missat (fuskat?) vid hoppbacken.
Mats o jag fuskade iaf inte utan körde 4,6 km i hög fart. Eller snarare hög puls för pga snön så var farten inte så hög men det var jobbigt ändå.
Det blev så här i intervallen: 

Varaktighet
0:26'00.2
Högsta puls
171 bpm
Snittpuls
163 bpm
Minimipuls
128 bpm
EPOC-max
196.1 ml/kg
Träningseffekt
4.6 - Förbättrar formen ordentligt
Kalorier
407 kcal
Luftvolym
121 l/min
VO2
49 ml

Det blev 9,2 km på 53 min allt som allt.


Idag installerades Saras våta dröm. Diskmaskinen i vårat hem! Jag hör henne i köket nu så snart blir det nog premiärkörning.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback