mörker

Fan vad drygt det känns nu. Trots att vi fått bil. Trots att vi köpt diskmaskin nu. Trots att jag nu servat crossen så den duger att tävla på.
Vet inte riktigt vad det är. Har mest en allmän liten stressnivå för allt jag vill hinna med och sen är det väl nåt som saknas nu när cx-SM är över. Eller så är det en kombo att det är nu jag upptäcker alla andra sakerna jag skjutit på som nu måste/kan göras.

I söndags blev det iaf träning i form av jogging med tre inslag av fartökningar. Den första såg ut så här:
Varaktighet
0:08'48.1
Högsta puls
173 bpm
Snittpuls
165 bpm
Minimipuls
141 bpm
EPOC-max
102.2 ml/kg
Träningseffekt
5.0 - Tar ut sig
Kalorier
145 kcal
Luftvolym
118 l/min
VO2
53 ml/kg/min

I denna höll jag 4,06min/km.
I den sista intervallen var pulsen högre men farten lägre :-)

Igår var en kaoskväll. Åkte förbi cykelhandeln och spenderade pengar efter jobbet. Mellanmål sen till gymmet där passet blev lite avhugget för Sara fick nån slags panikhunger så vi skulle visst gå hem då. Sen lagade vi (hon) mat och sen kom svärfar och lämnade över vår nya (från 1985) bil. En Opel Ascona. Skrotis även kallad. Sen åkte vi och storhandla för att hamna i lägenheten strax före kl. 22. Då skulle de vanliga sakerna klaras av som en kort visit vid datorn, fixa i ordning väskan inför morgondagens jobb mm.
Vi trycker alltid in så jäkla mycket på vår fritid.

Idag skulle VILODAGEN vara till nytta då jag hade en del att ta hand om men jag var tvungen att följa med och inhandla denna diskmaskin. Dock har det rullat på bra och jag kan nog lägga mig innan kl. 22 idag. Najs i så fall.

Imorgon blir det lite jogg efter jobbet innan cykelmusklerna måste väckas på torsdag.

Har en sak att berätta från helgen: Oscar Ekstam och Lisa Ström sov kvar här hos oss mellan lördag o söndag. Vår nya kattunge Leia hälsade Lisa välkommen genom att kissa när hon satt i Lisas knä.
Det blir nu ännu roligare att locka på Leia.... Kisse kisse kisse...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback