mer snö!

Jag trotsade min snöjour lite och åkte med trevligt sällskap ut till skogen där farsan bor. Där badades det bastu och springandes i snö. Det dracks oxå några kalla i bastun vilket verkligen är livskvalitè.
Det kördes 4hjuling och sovs en hel del timmar oxå. Men imorse ringde chefen och sa "Det snöar!!" Det betydde att nu var det slut på lugnet.
Lite tur var det iaf att man slapp sanda idag för då tar det ju ännu längre tid. Nu hade jag plogat klart alla ställena på ca 7,5 h.
Dock blev det ingen träning idag heller men nu tänker jag lägga in en liten cykeloffensiv för att få fram lite tryck i benen inför den EVENTUELLA resan till skåne. Jag har ju snöjour även den helgen och har inte lyckats byta bort den men hoppet är det sista som överger mig.
Ja vet att det är en liten bild men va fan... The pacific är en uppföljare till succè-serien Band of Brothers som gick på tv för några år sedan. Återigen är det Tom Hanks och Steven Spielberg som ligger bakom det. Jag önskade mig den av Sara för ett tag sen men kunde inte hålla mig när jag satt och surfade lite på cdon.com.

Nu visar det sig att det blivit en dubbebeställning och jag förstörde hennes överraskade julklapp :-)  Innan jag skickar tillbaka det ena exemplaret...Är du sugen på att köpa denna DVD-box?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback