Kom till pappa!

Det verkar som om hushållet Hellström & Backlund har kommit in i någon slags paket-period. Vi får leveranser och paket mest hela tiden känns det som. Tråkigt att ingen är gratis. Idag hämtade jag ut dessa guldkorn som jag beställde för en tid sen:

Även om du inte känner igen gruppnamnen så säger väl ändå skivomslagen att det inte är blues eller dansbandsmusik :-)

Igår blev jag visst med cross igen. Ja någon bild på den behöver jag inte lägga upp för du har redan sett den. Massor av gånger. Det är nämligen just den cross som är längst upp till vänster på denna sida. Där står jag och den, leriga efter den tävling som just nyligen avverkades i Göteborg. Ja fast för tre år sedan alltså. Eller var det fyra år sen kanske?? Nej tror de var tre år sen.

Igår lade jag upp filmen från årets SM-bana i cyclocross och den har redan setts 112 gånger. Tror intresset är ganska hett för cx i år.
Ett annat intresse är oxå denna blogg men som tur är passerades inte 100 unika besökare igår men det var skiiitnära. Tror jag måste avlägga ett annat (nytt) löfte för att kunna växa. Eller...

Träningen får nog ligga nere denna vecka då det är ett lite mindre kaos i huvet nu. Kanske kan pressa in något på onsdag. Hoppas det.

Förövrigt så har arbetsdagen varit kall men bra. Ända tills jag satte knät i en hundskit.

Kommentarer
Postat av: S

En stor tumme upp för din musiksmak! Corrodeds nya är GRYM! ;D

2010-11-09 @ 18:12:42
Postat av: Ola

Tack så mkt. Ja har inte lyssnat igenom någon av de 3 skivorna men nu skall ja ploga snö i många timmar så då får skivorna gå några gånger.

2010-11-10 @ 02:24:46
Postat av: stefan carlsson

men det verkligen på tiden att även du gick in i de crossfrälstas skara. jag ser fram emot din närvaro på startlinjen i söderköping på söndag!/stef

Postat av: Sara

Söderköping på söndag?!? Nejdu, söndag är den dag då jag ska släpa min karl uppför trapporna, duscha av honom och lägga honom i sängen/soffan och stryka honom på ryggen tills han somnar efter 0,5 minut. Eventuellt sätter jag in dropp så att han kan sova ikapp all sömn han missat denna vecka.

2010-11-11 @ 14:25:04
URL: http://mtbsara.blogspot.com
Postat av: stefan carlsson

trams. det luktar trams. han är ju bara pojken din karl. ung man ska inte ha så stort sömnbehov./stef

2010-11-11 @ 17:10:07
URL: http://smilivspussel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback