Bobba Fett i Borlänge

Vilken dag! Regn, strulande jobb och en massa flängande hit o dit. Skönt att träningen gick bra iaf.

Igår tror jag att det var några av er som klickade upp denna sida flera gånger bara för att jag skall få lägga upp lite naket här. Sorry! 127 besök men endast 93 unika och det är ju dom som räknas.

 

Dagens träning

Mötte upp två av klubbens ungdomar och körde 4x4 med dom i träningslokalen. Det gick bra för mig och en av de unga förmågorna klickade ur fötterna och satte sig hängande på cykeln efter en av intervallerna så jag tror han blev trött han med.

Efter träningen satt jag med i ett möte i huvudstyrelsen då jag visst är invald i valberedningen. Passade på att fråga efter lite funktionärer till cykelcross SM. Fick 4 hjälpsamma namn. Tack tack.

Gårdagens träning sket sig. Den där kinalampan som jag ofta pratar så varmt om har börjat krångla ordentligt så igår kom jag två kvarter innan den släckte ned. Sprang typ 5 minuter igår innan jag gav upp och var hemma igen. Ikväll däremot har lödkolven varit framme för jag hittade felet. Ordentligt kabelbrott alldeles under batteriet. Nu är det åtgärdat så jag hoppas den funkar imorgon då jag skall springa själv. Jobbarkompismats kraschade ju på rullskidorna hromdagen och slogs sig illa. Allt för att slippa köra intervaller med mig tror jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback