3 filmer och en bild

Jag har alltid gillat att planera överraskningar. Nu hra jag varit delaktig i en planering i ca en vecka men då jag har snöjouren är jag lite orolig att den skiter sig denna helg. Enligt yr.no ska det inte snöa men det gör det ändå.

Igår körde jag löpning med stavar i klockhammarbacken. Ända nerifrån till den gröna sandlåda som står i den brantaste delen. Intervallerna blev 4:16, ca 4:30 (gav upp med 10 meter kvar), 4:26 och 4:20. Då pulsklockan inte ville jobba med pulsbandet hela tiden så har jag inte så mkt info att delge men jag har än idag stumma ben och jag dreglade och flåsade mkt så det var nog ett bra pass. Fan va sjuk man e. Så här såg det ut en annan gång jag var där:


Jag vet att jag har en viss klubbkamrat som efterfrågar kattbilder/filmer så den här är till dig Per. Leia och Neo leker en av deras favvolekar. En är under överkastet och en är över.
Sen kan jag rekomendera er kattägare att kolla in filmerna Simons Cat. Filmen nedan skulle kunna utspela sig här hemma. Exakt detta :-)

 

Igår när vi var och handlade kan jag ha fått ett tecken. Jag menar verkligen ett tecken. Jag fast inte från gud eller en ängel. Nä snarare från den där mörka kille med sån härlig basröst à la Barry white

 

Hej hopp


Kommentarer
Postat av: Håstis

=)

Tack!

2010-11-27 @ 10:17:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback