vilken skön känsla

Vilket skön pass idag. Eller pass förresten..Jag var ute och rullade mtb. Hästhagen, Karlslund, lite asfalt och grusväg mot Närskes Kil vägen sen hem. Fick väl ihop 1h 20 min med en något trött känsla i låren efter gårdagens backintervaller. Jag har nog en sån där lagom avvägt känsla tror jag. Att jag känner mig 100% imorgon och sen spritt spångande vinstsugen på lördag. Tyvärr fick jag inte till bakbromsen trots att jag tagit en fil och filat ned de nya beläggen. Det slutade med att jag fick byta till ett gammalt, något nedslitet belägg och jag gissar att helgens konkurenter har 5 % försprång mot mig för det ligger fortfarande emot lite grann mot bromsskivan.



Sen har vi pratat, skrattat, gråtit, städat, diskat, mailat och rockat här hemma.
Imorgon blir det en kort dag på jobbet för att sen få besök av en massa trevliga människor för kaffe & tårta. Någon fyller ju på lördag men just den 8e maj verkar vara en dag då man pressar in typ allt. Metallsvenskan, Högaliden race, Hjälmarn runt, min födelsedag, Lidingö 5mil, Finns väl en massa saker till men inte som jag kommer på just nu.


Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hej Ola!



Välkommen till Sundsvall Classics, Sveriges kanske roligaste motionslopp på cykel.

Välj 73, 104 eller 187 km. Motionsloppet är till för alla och Du väljer själv Din sträcka efter just Dina förutsättningar. Gammal som ung, motionär som elit - Alla är välkomna.



Sundsvall Classics tar Dig med på en fantastisk resa genom den unika terrängen vårt landskap har att erbjuda. Loppet blir ett folkligt arrangemang med målgång mitt i Sundsvalls Gatufest. På plats i målområdet finns leverantörer, cykelbutiker och specialister. Naturligtvis kommer Du att hitta mat (ingår i startavgiften), underhållning liksom alla andra spännande och roliga aktiviteter Gatufesten har att erbjuda. Vi kör den 10 juli."



Titta in på hemsidan
www.sundsvallclassics.com som vi uppdtarerar med mer info eftersom.



MVH Fredrik Olsson Sundsvall Classics

2010-05-07 @ 15:22:52
URL: http://www.sundsvallclassics.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback