Träningshelg, tävling & deltagarrekord i vuxenträningen

Ja nu finns det ju en bild som bekräftar deltagarrekordet på vuxenträningen idag men jag måste ha fått en jättelågupplöst eller så var den lånade kameran inställd på något konstigt sätt för den går inte att få upp här. Vi var 25 stycken!!! Några nya ansikten varav 2 tjejer och det kan ju inte den här sporten skryta med att ha för mkt av.
Det alla i gruppen ska vara riktigt nöjda med var att samtliga körde 4 minuters intervaller idag. Några körde 3 stycken en del körde 4 stycken. Tror att någon körde 5 oxå.. Halva intervallen var stig med backe och den avslutande intervallen var grusväg där de flesta bombade på med vidöppna munnar. Perfekt.
Tanken var att uppvärmning och nedrullning skulle vara "trevlig stigcykling" men det har regnat så mycket i helgen att det är riktigt blött i skog o mark. Därför blev nedrullningen lite väl tuff.
Som beröm bjöds det idag på hemmabakt sockerkaka (tack Timo) och choklad, bananer och kaffe.
Jag själv får ofta beröm för träningarna men jag är idag övertygad om att dagens pass skrämde iväg en del. Fortsätter gruppen att vara så här stor så måste den nog delas där det blir en lugnare grupp som mest socialcyklar stig medans en grupp får namnet "självplågarna". För ganska många verkar faktiskt gilla att köra hårt.

För min egen del är jag lite förvånad över hur bra det gick att köra 4or efter denna tävlingshelg.

Gubb-läger 5-6 juni
Jag pratade med en del veteraner i helgen om ett mini-träningsläger här i Örebro. Då jag inte har allas mail eller mobilnummer så hoppas jag att det iaf når några här på nätet.
 Så här lyder det prelimenära schemat:
Lördag 5e Juni: Samling vid vår klubbstuga kl. 10-11 för inkvartering och avfärd mot kilsbergen. En lång och bitvis tuff distanstur väntar och de bästa stigarna skall köras och alfahannarna får mäta sina krafter i tuff terräng.
För respektive finns ju stan, Mariebergs köpcentrum samt äventyrsbadet Gustavsvik. (lät det diskriminerande?)
Kvällen: Beroende på hur många vi blir så hålls detta öppet, ideèr finns...
Boende i vår klubbstuga. Den är nu bokad.
Söndag 6e juni: Träningstävling på vårat 6,3 km långa mtb-spår. Tävlingen är öppen för alla, Örebroare oxå :-)
Start kl. 10 för ungdom/ damer. 2 varv. Tävlingstid ca 50-55 min.
Start kl. 11 för herrklass. 3 varv. Tävlingstid ca 1h-1:10
Någon duktig veteran från västerås-trakten sa att " nationaldagen...Då vill man ju ut och dricka och sparka in skyltfönster" Detta är inget som vi i Almby IK stödjer men du är välkommen hit iaf :-)

En social men samtidigt tuff helg. Långt och trevligt på lördagen. Tävlingshets på söndagen. Mjölby-åkare, Kolmården-konkurrenter, Norbergs-trampare...Alla välkomna oavsett vart ni kommer ifrån. Även du från Lycksele  eller vill du vara hemma och åka skidor ? :-) Hör av er här, på mobilen 0709-458658 eller mailen [email protected]

Nästa gång blir det kanske nån annanstans??.


Kommentarer
Postat av: Samuel

Härligt och bra initiativ. Skulle gärna komma ner men måste spara lite bensinpengar.. Så jag ska hålla mig här uppe å tjuvträna.. Så att jag kan hänga på dig lite längre;-)

Postat av: Niclas

Låter kul. Hakar eventuellt på under lördagen. Är & tävlar på söndagen.

2010-05-25 @ 13:00:00
Postat av: A

fin blogg. (:

följa varandra med bloglovin? :*

2010-05-25 @ 13:38:50
URL: http://annnaaah.blogg.se/
Postat av: GT

Irma och jag kommer och är med både lördag och söndag!!! ..........bara vi är friska;.)

2010-05-25 @ 21:51:47
URL: http://www.gunnar.in

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback