spontant slappande i Italien

Imorse gick det långsamt till jobbet. Extra långsamt. Undrar du varför kan du läsa gårdagens inlägg en gång till. Satan vad det där passet satt kvar i benen. Sen gjorde väl inte regnet mig mer ännu mera sugen på att trampa när man har vetskapen om att man kommer att stå ute i regnet hela dagen. Eller hela och hela..Vi jobbar ju bara 6 timmar på fredagar. Men regnat har det.

Hade tänkt att kanske träna nåt idag. Jogga en sväng eller nåt sånt. Sen började jag tänka på en lång, rask promenad med kärleken men hon avböjde och skulle gå på stan för lite fönstershopping när jag jobbade. Så jag kom hem, vi åt, sen slog jag på Eurosport, nu sitter jag här och har två skärmar framför mig. Det blir inte många knop idag. Är riktigt trött i kroppen vilket jag oxå tror har med jobbet att göra. Det är mycket tunga och jobbiga saker nu. Grävning, anläggning, lyfta och slita, fika mm.

Ikväll blir det nog en klassisk kväll med hyrfilm och popcorn. Det var länge sen. Sara är en bra lustig tjej. Hon var sugen på en kampsportsfilm sa hon... Får se vad det blir.

Imorgon är det arbetsdag med mountainbikespåret i Marka. Du är hjärtligt välkommen att deltaga. Klubbmedlem eller inte, spelar ingen roll. Vi bjuder på fika. Själv så ska jag låna en massa saker från jobbet så jag skall dit redan kl.8 imorgon. Skönt med sovmorgon :-) ska nog ligga och dra mig ända till 06:30 imorgon.

Hej hå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback