Sara`s bakdel imponerar

Glömde ange gårdagens träning. Eller rättare sagt träningar för jag han med 40 minuter jogg och trampade sen ca 2,5 h under vuxenträningen. Ingen av träningarna var särskilt hårda för min del.

Idag har det oxå blivit två lugna pass då jag joggat till och från jobbet med en liten camelback. Termos, matlåda och mackor tog min jobbarkompis Martin med då han inte bor långt härifrån. Jag dumpade den större ryggsäcken där imorse så själva joggingen kunde gå lite lättare de ca 5 km jag har till jobbet.

 

Sara är lite dålig på att blogga men nästa gång hon gör det kommer det nog att handla om detta:



Tack vare att jag gick med i facebook så blir jag påmind om andras födelsedagar. Det betyder att nästan 200 pers kommer att bli påmind om min födelsedag på lördag. Tjohoo!!

Imorgon skall jag köra backpasset Allan. Nya övningar som inte skall avslöjas förrens de är avklarade men jag hoppas de kan kompletera mina svagheter. Ser fram emot helgens dubbelhelg i svenska cupen.

Tjing
PS. Hörde nyss en radioreklam att blue man group snart skall uppträda på Göta Lejon. Kommer ni ihåg dem från melodifestivalen?


Kommentarer
Postat av: Thomas J

Backpasset Allan? Vi väntar med spänning på att höra mer om det.

Förresten så skulle jag gärna vilja ha kartan med den tilltänkta långloppsbanan men jag hittar inte din mailadress på blogg-sidan.

Jag tänkte att jag kanske kan provköra banan på söndag.

2010-05-05 @ 13:04:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback