Listor, rockstad o träning

Glömde mobilen på jobbet idag. Kan därför inte erbjuda några bra bilder..

Imorgon vid den här tidpunkten står jag och Sara och rockar fett! Direkt imorgon eftermiddag tar vi sikte på Rockstad Falun. Där kommer det tunga bandet Coroded att gå ut först sen rullar det på i dagarna 2 med crucified barbara, The poodles, Raubtier, Sabaton, Gamma Ray m.fl. Kommer nog att bli riktigt bra. Oscar Ekstam och hans tjej skall bl.a. dit. Ska du?


Corroded!

Idag när jag tramapde lite racer på eftermiddagen så tänkte jag ut en top-3-lista över de skaer som är värst att få träningsvärk av. Om man alltså gör något som man normalt inte gör.
3: Det är nog löpningen. Om man inte sprungit på ett tag så gör det ont vid knäna dagen efter.
2: Innebandy. Man kan inte ta det lugnt på innebandy vilket gör att det är som löpningen fast upphöjt i 10. Att sätta sig på något hårt underlag, typ toa-sits, gör väldigt ont efter innebandypremiären.
1: Gym! Om man chockar kroppen med tunga vikter och har träningsvärk i mage, bröst samt ben gör allting på en normal arbetsdag riktigt jäkla skitont.

Det blev ca 1:45 minuter på racerhojen mest för att skölja runt i benen och få strectha lite efter gårdagens tuffa gympass. Det var gött men det fanns inge vidare tryck i de två bleka muskelpelarna.

Det hoppas jag det finns på lördag då Oscar skall få guida mig och sara runt i Faluskogarna några timmar innan vi rockar vidare. Det blir mobilbloggning i helgen.

Ni veteraner...Ni har väl läst om gubb-lägret längre ned på sidan den 5-6 juni.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback