jag är en populär liten nätt skojare

 Ett litet missöde i måndags på vuxenträningen. Så kan det gå om man är för stark i benen. Grejerna håller inte. Klicka på bilden för förstoring.


Idag fick vi en klick betong över. Jag klickade jag ut den likt en ko-blajja och satte en enkrona i den. Får se om den är kvar på fredag.

Nu ikväll vägde jag mig och noterade ett bottenrekord trots att T-shirt och kalsonger var på. 66,9 kg vilket jag inte har vägt på många år.

Jag funderar ofta på vilka som egentligen läser här. Lite cykelvänner, några konkurrenter kanske, släkt & vänner. Denna skara borde inte bli mer ca 30 stycken kanske men i måndags slogs ett besökarrekord här på bloggen. 105 unika besökare!
I höstas under blogg-hatperioden så var det nära, 98 st.

Mode
För att bli en riktigt stor blogg måste man behandla ämnet mode mycket mer än vad jag gör. Mina kalsongbilder var väl mycket omtyckta men nu har jag mycket mer att visa. Jag fick ju en cykeltröja och en snygg skjorta när jag fyllde i helgen. Bilder kommer. Jag fick oxå en hemmabränd cd-skiva som skall provas imorgon i klubbstugan tänkte jag. Den har inmixat referat med Vacchi och Adamsson. Det ni..

Har ni kollat in GBB`s nya hemsida förresten? Inte? Här är den www.gotlandbikebattle.se Det är i slutet av augusti det händer på Gotland.

Annars då? Jo arbetsdag i marka på lördag. kl 10.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback