Inge naket, inge tårta men okej ändå

Finns ingen tid just nu för att vare sig recensera Sabaton, berätta om den härliga dala-terrängen som Oscar visade oss. Inga bilder har jag heller att visa er idag.

Nä det är lite mycket av allting just nu. Ta dagen som exempel: En bra arbetsdag där vi han med mycket och allting flöt på bra. Hem via Coop,  serva cykeln, drack en drickyougurt, tog en banan, cykla iväg 17:20 mot Ljungstigan för att förbereda lite inför vuxenträningen. Där passerades inte gränsen 30-pers så jag klarar mig ett tag till från att bjuda på tårta. Väl 21 stycken var det idag vilket ändå är bra. Vi var klara med dagens övningar ca 19:45 då vi fikade och spolade hojarna vid klubbstugan samtidigt som det obligatoriska fikat avnjöts. Sen stack jag till Sörby slalombacke och körde 10 ggr där med ganska kort vila mellan. I stort sett rakt ner och om igen. Tog faktiskt tid idag och det gick så fort som 45 sekunder upp. Trodde den var längre. Lagom mör i benen trampade jag en liten omväg hem och plockade upp Sara som satt och fikade hos svärfar.
Inne i lägenheten nångång efter kl. 21 och nu borde det vara läggdax men lite saker måste göras först. Skönt att det är vilodag imorgon.
Då tänker jag nog banta tävlingshojen. Fick en idè i helgen. 40-30 låter som en bra kombo iaf.

Till helgen vill jag ha veteranbesök. Om ni kära konkurrenter inte sett det tidigare så är ni välkomna hit och köra distans i Kilsbergen på lördag och sedan deltaga i en högts oprentantiös träningstävling på söndag. GT med regering kommer. Hoppas på fler. Vore häftigt med en riktigt hög klass på söndagens träningstävling. Start kl 10 för dam/ungdomsklass 2x 6,3 km. Kl.11 för övriga, 3x6,3 km.

Imorgon har jag mera tid i hemmet. D.V.S. mer tid vid datorn.

Hörs då.

PS. fattar fortfarande inte varför texten inte hänger med i mina sms-inlägg.

Kommentarer
Postat av: Thomas J

Jag hänger gärna på helgens träning + tävling om ni inte har någon övre åldersgräns.

Jag vill också påpeka att Ånnaboda inte är någon bra utgångspunkt på lördag pga Classic Motor Festival. Jag rekommenderar att parkera vid Kilsbergsvallen i stället. Eller hemma hos mig om det inte är för många bilar.

2010-06-01 @ 09:25:35
Postat av: ola

Självklart Thomas. Se inlägget ovan.

2010-06-01 @ 21:14:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback