Det gick utför utan Allan

dagens träning

Jag behöver stärka upp mina lår i de riktigt branta backarna tycker jag så idag åkte jag till Sörby slalombacke för att förbättra mig. Det är den backe du kunde se i slutet av filmen ifrån i måndags. Fast där ser man inte hur brant den är. Jag tog ingen tid men jag uppskattar att den tar mellan 50-70 sekunder att ta sig upp. Jag siktade på 10 gånger men det blev 12 gånger. Jag mosade på mellanskivan 32 kugg och näst största bak, kanske 28 varje klättring. Sen efter lite pustande och svidande ben åkte jag till sörbykullarna för att trampa i lite andra backar men de gav inte samma utmaning så då åkte jag hem. Fast ändå testade jag dem 3 ggr för att vara riktigt säker på om de var branta eller inte.
 Jag trampade ändå i 1h 40 minuter idag. Kunde ha kört mer och förmodligen lite snabbare men det känns gott i både samvete och ben nu.
Eller samvete förresten...Jag har ätit 400gram marabou-choklad på jobbet nu tis-ons. Det var 2 kakor för 40 kr som jag sopade till på. Sara kommer att predika för mig när hon läser det här :-) Men utan den vetskapen sa hon ändå att jag var en läckerbit igår. I nycktert tillstånd och jag tror att hon hade linserna i.

Idag handlade vi och jag stannade upp vid en ställning som ville ge sken av att vara hälsoinspirerat.

Naturens pärla heter märket och den första påsen jag såg var Torkad frukt. För att torkad frukt ska hålla sig smakrik och färsk så är det vanligt att man sockrar den och denna påse innehöll mkt mera ämnen än bara frukt och socker. En hel del E-ämnen oxå. Det roligaste var ändå jämnförelsen mellan de två på bilden ovan.
På baksidan av cashnewnötterna stod det: 100% cashnewnötter. Toppen. Det är ju det man vill betala för. På baksidan av påsen med tranbär stod det: 52% tranbär, socker, solrosolja. Alltså är ca halva innehållet något man inte vill köpa.

Nåja..Något annat som jag inte förstår att man klarat sig utan innan är: Minifras.
Är det någon därute som haft problem med de JÄTTESTORA vanliga havrefrasen?? Säg nu inte småbarn för är det farligt för sitt lilla barn så handlar man väl inte hem havrefras. Eller?

Imorgon skall jag rulla lite mtb och finjustera växlar, däck, ben, rakning mm.


Kommentarer
Postat av: Johan F

Fick du nån ordning på bakbromsen?

Postat av: Sara

Smackade du i dig 400g choklad?!? Det får vi rasta av ikväll!



PS. det kanske var dina choklad-feromoner som gjorde dig så läcker?? DS.

2010-05-06 @ 09:55:41
URL: http://saraskrypin.blogg.se/
Postat av: ola

nej johan. De går fortfarande lika trögt. Måste köra med fil och rasp ikväll.

Sara. Jag väger ju jättelite nu. Måste nog fortsätta med min kost för att inte gå upp i vikt men träning med dig låter intressant oxå.

2010-05-06 @ 11:10:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback