Dåligt genrep

Idag på jobbet kom det en mamma med sin lilla dotter och ville ha kollegans hjälp för att meka ihop en present till lill-tösen.


Vad är det man säger på teaterspråk??
Ett dåligt genrep ger en bra premiär Va? Idag skulle jag ut och bara rulla på mtb-benen egentligen. Bara checka av lite inför den kommande 3-dagars tävlingen Borlänge Tour. Efter en liten omväg via cykelhandlaren så körde jag ett lugnt varv i Markaspåret och kollade mest på hur suveränt jobb alla hade gjort i lördags på arbetsdagen. Ca 300 meter efter stället som vi kallar "droppet", när man korsar de två små dikena så måste jag antingen fått ett genomslag trots låg hastighet eller träffat en vass sten för den började helt plötsligt spruta stans-gugga ur ett litet hål i bakdäcket. FAN!! Dels är det ju ganska nytt och sen är det ju tävlingshelg.
Jag snurrade runt däcket så att guggan skulle täppa igen hålet men det var ganska stort så det blev ett hyffsat tryckfall. Jag ringde till Saras pappa som bor på andra sidan universitetet och han skulle precis ut och träna racer så han mötte upp mig med en fotpump. När jag fick upp trycket igen så började det spruta igen ur det lilla, men ändå för stora, hålet. Efter en stunds trampande hemåt så tystnade det. Det håller än men ett reservdäck får iaf följa med till Borlänge imorgon.

För att kompensera den dåliga turen har jag bytt två saker på hojen och då lättat den med 46 gram. Ouf, inte illa.

Nu ikväll har det förutom packning även tittats på ett av naturens vackraste skådespel. Åska på avstånd. Jag tycker blixtar är fina.

Nu är det hög tid att lägga sig. Imorgon åker vi direkt till Borlänge efter jobbet och då ska jag nog spela Sabatons nya skiva för mina medresenärer. Deras platta släpps ju imorgon men jag har ju haft den länge :-)
 

Kommentarer
Postat av: Johan F

Aha! En cykelbantning! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback