Vilken jäkla bra dag!

Igår ville jag ha en kropp som orkade köra dubbla intervallpass idag men så ung och fräsch är jag inte. Men jag är så jäkla nära...:-)

Nu funkar nästan den nya snabba Focus Cayon som jag har. Nya snygga Rival-bromsar men framförallt det snygga styret som är 150 gram lättare än det gamla. Imorgon ska jag fixa nya lindor så att jag på lördag kan prova den utomhus kanske??

Idag har det blivit morgonpromenad, mekande, tränande, mysande. Våra husdjur har blivit bortskämda då Neo fick äta samma rådjurskött som vi åt till lunch och Öste fick sig en färsk räka som jag trodde hon skulle sätta i halsen. Varför kan hon inte dela den innan hon har ju klor som kan slita isär den men nehe då.

Dagens träning
Jag åkte till klubbstugan och hade väl två sjuklingar som sällskap fast båda förnekade det. Sara och Lisa heter dom. Senare dök även Niclas upp. Jag körde fyror som gick skitbra trots trötta ben sen gårdagens styrketräning, Lite märkligt att man inte kan hålla koll på hur många intervaller man har kört trots att det handlar om så få stycken. Är ganska säker på att det blev 5 stycken men det kan ha blivit sex och de e ju aldrig fel ;-)
Gissar att de funkade så bra för att jag smygstartade varje intervall och inte hade för mycket motstånd på från början. Fick upp bra med flås och puls och efteråt fanns det kaffe och en påse med B-sorterade dammsugare och chokladbollar. Var iofs duktiga pojken och åt äpple och drack Proviva recovery Female före. Ja..Female för den innehåller mera järn men det har jag väl nämt tidigare.

Imorgon...Nä de får ni veta då men ryggen är bättre så en promenad blir det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback