Svettigt

Vilken natt!! Ja inga detaljer nu men jag tror den nya sängen var rätt bra för jag kände mig riktigt utsövd. Den är dessutom lägre än den förra så varken jag eller Sara behöver hoppa ned ifrån den
 :-)

Jag började förbereda mig för att cykla distans idag. Ni som cyklar ute året om vet att man brukar bli varm när man står i hallen och tar på sig alla kläderna och så även idag. Hade dock inte alla kläderna på mig men kände mig så där härligt kokande så jag gick ner i det mer svala cykelförrådet för att ta på mig resten där nere. Då upptäckte jag att jag aldrig hämtade hem cykeln från stan igår :-( och jag ville inte förnedra mig genom att gå i full cykelmundering upp på stan.
Istället vände jag upp till lägenheten och tog en dusch!! Jag var riktigt svettig av att spendera max 10 minuter inomhus i cykelkläderna. Måste vara otränad.

Sen blev det packning av träningsväskan och gymet istället. Körde först ett bra benpass i en timme. Förutom varenda liten muskel i benen fick biceps, bål och bänkpressarmusklerna bekänna färg.
Sen bytte jag om till cykelkläder och satte mig och körde tunga cykelintervaller på den där gamla spinninghojen i hörnet. 4x10 minuter på låg kadens och (relativt) mycket motstånd. Tror inte det behövdes så mycket efter den tidigare styrketräningen på gymet.
Normalt tar det några timmar innan jag känner mig slö och trött efter en träning men den här gången kom det direkt efter duschen. Jag höll på att somna nere i receptionen när jag satt och väntade på Sara. Och dessutom höll jag på att få kramp i hamstring nu när jag satt här och bloggade. Känner mig fortfarande varm och svettas för ingenting så jag ska försöka skylla på det ett par dagar för att undkomma dammsugning, disk mm.

Ikväll ska vi käka tacos. Jag vet..det är onsdag men vi kör kycklingtacos. Sen ska det komma nån och hämta sängen. Vi har oxå ett klaffbord till salu om nån behöver.

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback