Piggelin

Va fan...Har det snöat? Igen? Nu är ju våren här och det har ju börjat smälta undan i lagom takt. Blev lite chockad igår kväll när vädergubben visade att det skulle komma in både snö och massa regn. Jävla skit! Känns skönt att man passat på att vara utomhus de senaste dagarna och flera har sagt att jag fått färg. Nån trodde på att jag varit utomlands tillochmed.


Detta är nog min favvo-maskin på friskis och trots att det fortfarande är morgon har jag redan varit där idag. Här kör jag utfall och benböj. Ibland även axelpress bakom nacken och bicepscurl.
Startade kl. 06:05 med en halvtimmes powerwalk innan jag 06:40 var på gymet och blev faktiskt lite förvånad hur många det är som tränar så tidigt på morgonen. Jag körde ett benpass och lade även lite krut på bålträning.
Resultat:


Gick sen hem och väckte katt o sambo. En av dem har iofs varit klarvaken ifrån typ kl 04:30 och är det fortfarande ca 5 timmar senare. Knäppkatt!

Har lite småpyssel under dagen innan jag och S är bjudna på mat och sen har jag och jobbarkompismats pratat om att jogga ikväll.

Avslutningsvis blir det en film som jag ljudlagt för första gången. Jag redigerar ju alla mina filmer direkt i mobilen men är inte särskilt bra på det men så har jag inte lagt ner min själ i det heller. Det börjar på velodromen för att på slutet är det ett klipp på vår knäppkatt som tydligen gillar att krypa in under täcket.


Haj

Kommentarer
Postat av: Oscar Ekstam

Fin film, men ska sista delen av den vara helt svart? Jag ser inget efter klippet med Neo....


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback