möte mellan två alfahannar

Jaha..Då så. Dagen började lite så där...Redan när jag parkerade farsans bil igår kväll var jag osäker på om jag gjort rätt. En kort promenad på morgonen visade 600 kr i böter. Senare när jag och Oscar skulle ut på distanspasset så trodde jag att jag blivit lurad då jag skulle växla till mig mynt men det visade sig senare på dagen vara mitt fel. Under passet krashade jag och totalförstörde framskärmen och senare under passet trodde jag till 100% att jag tappat min påse med mobilen i. Oxå ett trötthetsfel.
Dagens träning
Nu har man tränat på ordentligt idag. Först ett rätt hårt distanspass där vi efter ca en timme körde på en j-kla traktorväg som inte var plogad och den gjorde mig allt annat än glad. Det var bara jobbigt och svårcyklat. Jag gasade på i de flesta uppförsbackarna idag medans Oscar fortsatte i distansfart. Jag blev mör i benen på slutet men det fanns någon annan i vår tvåmanna grupp som blev ännu tröttare. Efter en period där vi kört mellan 30-35 km/h ganska länge så dog Oscar helt. Han fet-väggade. När jag efter en av de sista backarna för dagen stannade och skulle ta på mig ett förstärkningsplagg upptäckte jag att mobilen faktiskt låg i en av de alla fickorna där slang, verktyg, flaska, bar och pump oxå låg. Ett litet lyft i den annars lite tunga dag.
En j-vla traktorstig!!!
Så här fina var nästan alla andra vägar idag. Och miljön här uppe är ju oxå fin. En kortare fika på Lager 157, avmontering av framskärm är väl de två avdrag man kan göra på de 5h och 20 minuter som vi var ute i det härliga vädret idag.
Efter passet så gick jag enkortis över stan och fick vara med om en sån där "jag mötte Lassie"grej. Jag mötte, och skakade hand med Joakim Brodèn, sångare i Sabaton. Större för mig än för han skulle jag tro.
Efter det så gick jag, Oscar och hans flamma Jenny till Vibes for life. Ett mycket omnämnt ställe så klart man var nyfiken. Vi hade ju ganska möra ben efter dagens pass så det blev lite bål, stabilitet, biceps, axlar mm. och mycket skratt.
Nu har vi hyrt film och inväntar att oscar ska fixa tacos men efter hans besök låååångt nere i källaren idag så får man väl rycka in :-)
Imorgon väntar förmodligen ett nytt slaktarpass. Tur man har stödstrumporna på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback