Ligga runt

Börjar hitta tillbaka till rutinerna nu. Upp vid kl. 07, gå ner och sköta tvätten, äta gröt, nu kaffe o macka vid datorn. Njuta lite av lugnet och då tänker jag inte på att Sara ligger och sover utan snarare att när hon går upp så är det som att Neo oxå blir extra pigg. Nu stryker han bara omkring och tigger mat trots att skålen är full.

Idag ska jag ligga runt lite. Sara oxå. Båda tycker att den andre ska göra det. Värsta av allt är att vi ska göra det offentligt oxå.
Vi ska köpa madrasser.
När jag var i skåne köpte S en dubbelsäng. Eller snarare stommen till en. Jag tycker det verkar tråkigt med en dubbel för man hamnar ju längre ifrån varandra förutom när man skall "gosa". Vi har nu en 120 säng men kanske vore en 140 lagom då ingen av oss är särskilt stora men nej då. Nu har vi snart en 160 säng. Den är ju lagom att ligga tre i men det har jag inte föreslagit än ;-)

Innan vi åker runt och ligger så tänkte jag få till ett dunderpass. Ett pass där jag värmer upp sen ger järnet. Frösvidal, mattsa, Garphyttan och hem. Järnet! Attcker, mosa, spurter mm. Gäller att försöka ta fram det där lilla extra trots att jag kör själv.

Ska väl ta nån bild från shopping oxå för de vill ni väl era snuskiga rackare? Funderar på om vi skall ligga sked i butikerna.


Kommentarer
Postat av: Johan F

Ta bort modereringen av bloggen nu! Hur kul är det, egentligen? :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback